BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,81
ALTIN 2.430,19
HABER /  DÜNYA

12 suçtan sabıkalı çıktı

Kocaeli’nde karıştığı bar kavgası sonrası emniyet tarafından kurulan barikatlarda durmayıp bir polisi yaralayan zanlının 12 suçtan sabıkası ...

Abone ol

Kocaeli’nde karıştığı bar kavgası sonrası emniyet tarafından kurulan barikatlarda durmayıp bir polisi yaralayan zanlının 12 suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.
Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki bir barda kavgaya karışan Veysel A. (43), yanında bulunan Özbekistan uyruklu Nefisa A.’nın (20) da içinde olduğu otomobille olay yerinden kaçmaya başladı. Rengi ve plakası tüm ekipleri bildirilen araç ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Gebze, Tuzla ve Pendik’teki polis barikatlarına aldırmayan Veysel A., Kartal’da kendisini durdurmaya çalışan polis ekiplerinin "dur" ikazına da uymadı. Emniyet şeridine girip bazı araçlara zarar veren zanlı, kendisini durdurmak isteyen polisi otomobiliyle ezdi. Polis memurunun arkadaşlarının ateş açması üzerine, zanlı ezdiği memurun üzerinden geçerek kaçmaya çalıştı. Yaralanan Veysel A. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, yaralanan Nefisa A. ve polis memurunun tedavisi sürüyor.
Bu arada kadının sözlü ifadesinde polise Moldova uyruklu olduğu bilgisini verdiği ortaya çıkarken, alkollü olduğu belirtilen Veysel A.’nın 12 suç kaydı olduğu öğrenildi. Zanlının fuhuşa yer ve imkan temin etmekten 7, uyuşturucudan 2, sahtecilikten 2, insan ticaretinden kayıtları olduğu öğrenildi.
(İHA)