BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.492,38
HABER /  EKONOMİ

49 liraya uçak bileti

AnadoluJet, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hesaplı uçuş fırsatları sunmaya devam ediyor.

Abone ol

AnadoluJet, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Anadolu'nun bazı şehirlerine uçacak yolculara, 18 Şubat 2013 ve sonrası için satış ofisleri ve acentelerden satın alacakları biletleri her şey dahil 54 liradan, web ve call center'dan ise 49 liradan başlayan fiyatlarla alma fırsatı sunuyor. 

18 Şubat 2013 ve sonrasına bilet alanlar AnadoluJet ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ekonomik, güvenli ve konforlu uçacak. 

AnadoluJet yolcuları satış ofislerinden ve acentelerden 54 liradan, web ve call center'dan 49 liradan başlayan fiyatlarla (vergiler ve harçlar dahil) bilet alabilecek. Bu fırsat uçuşları, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Adana, Ankara, Erzurum, Trabzon, Sivas, Kayseri, Diyarbakır, Van, Gaziantep, Samsun, Konya, Mardin, Elazığ ve Hatay seferlerinde geçerli olacak. Belirtilen fiyatlar bağlantılı uçuşlarda geçerli olmayacak, Miles&Smiles mil kazanılamayacak. 

Bu arada, söz konusu indirimden faydalanmak isteyen yolcuların, rezervasyonlarını yaptırdıktan en geç bir saat içinde biletlerini satın alması gerekiyor.