BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,75
ALTIN 2.439,16
HABER /  DÜNYA

4 Yıl sonra aynı evi soyarken...

Beşiktaş’ta 4 yıl aradan sonra aynı eve soymaya çalışan yabancı uyruklu hırsız, nefes kesen kovalamaca sonucunda yakalandı. Gözaltına alınar...

Abone ol

Beşiktaş’ta 4 yıl aradan sonra aynı eve soymaya çalışan yabancı uyruklu hırsız, nefes kesen kovalamaca sonucunda yakalandı. Gözaltına alınarak karakola götürülen hırsızın 2009 yılında aynı eve girerek pırlanta yüzük, kolye ve saat çaldığı öğrenildi.
İlginç hırsızlık olayı, Beşiktaş Serencebey yokuşunda yaşandı. Evden hırsızlık yapıldığı ihbarı alan polis, bölgeyi abluka altına aldı. Sokakları didik didik arayan ekipler, hırsızlık yapan şahsı bulmaya çalıştı. Bu sırada polisten kaçmak için harekete geçen hırsız, saklandığı yerden çıkarak koşmaya başladı. Beşiktaş çarşısına giren hırsız, vatandaşların şaşkın bakışları arasında polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Yere yatırılıp kelepçelenen hırsız polis arabasına bindirilirken, "Ben hırsızlık yapmadım" dedi.

AYNI EVİ 4 YIL ÖNCE DE SOYMUŞ
İlginç hırsızlık olayının ayrıntısı, zanlının karakola getirilmesiyle ortaya çıktı. Üzerinden kimlik çıkmayan zanlının parmak izini alan polis, veri tabanında tarama yaptı. Zanlıdan alınan parmak izleri 4 yıl önce yaşanan bir hırsızlık olayı ile örtüştü. Polis Romanya uyruklu Claudio Dobos isimi zanlının, 4 yıl önce de aynı eve girerek 8 pırlanta yüzük, kolye ve değerli saatler çaldığını belirledi. Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)