BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.408,08
HABER /  DÜNYA

4 Yaşındaki Rıdvan’ın feci ölümü

Sokakta bisiklete bindiği sırada geri geri gelen minibüsün altında kalan 4 yaşındaki Rıdvan hayatını kaybetti. Rıdvan Alagöz’ün gözüyaşlı ai...

Abone ol

Sokakta bisiklete bindiği sırada geri geri gelen minibüsün altında kalan 4 yaşındaki Rıdvan hayatını kaybetti. Rıdvan Alagöz’ün gözüyaşlı ailesi, “Bu bayram günü ciğerimiz yandı” derken, Küçük Rıdvan’dan geriye sünnet düğününde ve doğum gününde çekilmiş fotoğrafları kaldı.
Olay, Kağıthane Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi Bulut Sokak’ta meydana geldi. Kurban Bayramı’ndan bir gün önce bakkala mal getiren minibüs, yolun dik olması sebebiyle geldiği yoldan geri geri gitmek istedi. Yolda çocukların oyun oynamasına aldırmadan geri geri gitmeye başlayan sürücü, 4 yaşındaki Rıdvan Alagöz’ü fark edemeyerek altına aldı. Çocuğu ezdiğini fark eden sürücü yine geri geri hızla uzaklaşmak istedi. Bu esnada sürücü, mahalleli tarafından linç edilmek korkusu ile olay yerinden kaçtı. Yerde yatan Rıdvan Alagöz’ün ağzından ve burnundan kan gelirken olay yerine 112 Acil Servis ekipleri 45 dakika sonra gelebildi. Mahallelinin tepkisiyle karşılaşan ambulans sürücüsü olaya gelirken birinci ambulansın kaza yaptığını merkezden ikinci ambulansın gönderildiğini ileri sürdü.

KÜÇÜK RIDVAN KURTARILAMADI
Ambulansa bindirilen Rıdvan Alagöz, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede müdahale edilen Alagöz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Rıdvan Alagöz’ün cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, plakası alınan sürücü polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan sürücünün ilk ifadesinde kazayı kendisinin yapmadığını iddia ettiği belirtildi. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
Konuyla ilgili İHA muhabirine konuşan Rıdvan Alagöz’ün babası Nazif Alagöz (48), “Toptancı bakkala mal bırakıp arabayla geri geri gitmek istemiş. Geri geri gidince çocuğu arkasında görmemiş kaldırıma yakın yerde çocuğu altına almış ezmiş. Daha sonra da kaçıp gitmiş. Söylediklerine göre yakalanmış. Ben yapmadın demiş, inkar etmiş” dedi.
Ciğerinin yandığını söyleyen anne Leyla Alagöz (40) ise, “Allah’ta onu yaksın. Ben başka hiç bir şey demiyorum. Bu bayram günü benim ciğerimi yaktı. Ambulans çok geç geldi. Ambulans geldiğinde hiçbir şey kalmamıştı yavrum ölmüştü yol ortasında. Bunların hiç mi vicdanı yoktu az bir şey vicdan” diyerek acısını dile getirdi.

RIDVAN’DAN GERİYE FOTOĞRAFLARI KALDI
4 çocuklu Alagöz ailesinin en küçük ferdi olan Rıdvan’ın 2 ay önce 4. yaş gününü kutladığı öğrenildi. Rıdvan’dan geriye, doğum gününde ailesiyle birlikte çekilmiş fotoğrafları ve bir sene önce sünnet düğününde çekilen görüntüleri kaldı.
(İHA)