BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

4 ilde uyuşturucu operasyonu

İstnabul başta olmak üzere 4 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

Abone ol
Kastamonu, Ankara, Kocaeli ve İstanbul illerinde düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda, adliyeye sevk edilen 14 kişiden 10'u tutuklandı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Kastamonu, Kocaeli, Ankara ve İstanbul'daki bazı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 14 kişinin mahkemesi gece geç saatte sona erdi.

Yargılama sonucunda, K.Ç, M.B, M.S ve G.Ö tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, S.E, T.K, S.Y, C.D, Y.E.Y, A.Y, H.S.Y, H.A, H.Y ve S.A tutuklanarak, Kastamonu E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yaklaşık 4 ay süren çalışmaların ardından Kastamonu, Kocaeli, Ankara ve İstanbul'daki bazı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda 49 kişi gözaltına alınmış, zanlılardan 14'ü adliyeye sevk edilmişti.

Zanlıların evlerinde yapılan aramada, 1 kilo 386 gram esrar, 5 adet extacy hap, 13 kök Hint keneviri, 0,30 gram kokain ile 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 88 adet fişek, 2 adet şarjör ele geçirilmişti.