BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

4 ceset 4 kız kardeşe ait

Kahramanmaraş Kayseri karayolunun 12. kilometresindeki köprünün altında 4 ceset bulundu... Cesetlerde töre cinayeti şüphesi..

Abone ol

Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun 12. kilometresindeki Hasancıklı köprüsünün altında 4 ceset bulundu. Cesetler ikisi ikiz dört kız kardeşe aitti.

Hasancıklı Köprüsü yakınlarında bir ihbar üzerine Ceyhan Nehri'nde bulunan 4 kızkardeşin cesetleri, olay yerinde yapılan çalışmanın ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Kızkardeşler Ayşe, Emine, Hamide ve Asiye Karaağaç, yakınları tarafından teşhis edildikten sonra savcının talimatıyla kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

4 kızkardeşin ölüm haberini alan yakınları morg önünde fenalık geçirdi. Baba Abdüullatif Karaağaç'ın, bilgisine başvurulmak üzere Şehit Celil Dağ Polis Merkezi'ne götürüldüğü, ifadesinde, sabah saatlerinde inşaatta çalışmak üzere evden ayrıldığı ve olayı daha sonra duyduğunu söylediği öğrenildi.

ÇOK HANIM KIZLARDI

Selçuklu mahallesinde market işleten ismini vermek istemeyen bir kadın, 4 kızkardeşi öğle saatlerinde gördüğünü ve bir süre sohbet ettiğini söyledi.  ''Çok hanım kızlardı. Öğlen saatlerinde gördüm, birlikte Kılavuzlu Parkı'na gittiklerini söylediler. Nasıl olmuş anlayamadım, çok üzüldük'' dedi.

Asiye Karaağaç'ın Süha Erler Lisesi, diğer kardeşi Ayşe'nin de Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi öğrencisi oldukları bildirildi.

CESETLERDE DARP İZİ YOK

2'si ikiz kardeş 4 genç kızın cesedi bulundu. Sudan çıkartılan cesetlerde darp veya yara izine rastlanmadı.

Saat 14.30'da yapılan ihbarın ardından bölgede geniş çaplı çalışma başlatıldı. Saat 17.00'ye kadar süren çalışma sırasında ikiz olduğu ileri sürülen 17 yaşlarındaki Emine Karaağaç ile Ayşe Karaağaç, akraba oldukları belirtilen 16 yaşındaki Asiye Karaağaç ile 23 yaşındaki Hamide Karaağaç'ın ardı ardına  cesetleri bulundu.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde tek tek sudan çıkartılıp ceset torbalarına koyulan kızların üzerlerinde kıyafetleri olduğu, ilk bakışta vücutlarında darp izi bulunmadığı belirtildi.

4 CESETTE TÖRE CİNAYETİ ŞÜPHESİ

Kızların ölümünde töre cinayeti şüphesi araştırılıyor. 4 genç kızın cinayete mi kurban gittiği, boğulma ya da kaza sonucu mu öldüğü yapılacak otopsi sonucunda anlaşılacağını belirten yetkililer, olayı aydınlatmak için soruşturmanın çök yönlü sürdüğünü söyledi.

İNTİHAR MI, KAZA MI?

Sudan çıkarılan ve üzerlerinde elbiseleri bulunan 4 genç kızın boğulma sonucu öldüğü üzerinde duruluyor. Kızların, hep birlikte köpründen atlayarak intihar ettiği ileri sürülürken, bazı görgü tanıkları da kızlardan birinin suya düştüğü, diğerlerinin de onu kurtarmak için suya atladığını iddia etti.

CESETLERİ DAYI TEŞHİS ETTİ

Olayın duyulması üzerine kızların dayısı Mehmet Kızılkaya ile bazı akrabaları, hastane morguna gelerek 4 kızı teşhis etti. Çok üzgün olduğu gözlenen ve konuşmakta zorlanan dayı Mehmet Kızılkaya, “Antalya’da oturuyorum. Tatilimi geçirmek için Kahramanmaraş’a geldim. Yeğenlerim 20 yıldan beri burada yaşıyor” dedi. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, olayla ilgili iki savcıyı görevlendirdiğini söyledi. Akraba olan kızların cinayete mi kurban gittiği, boğulma ya da kaza sonucu mu öldüğü yapılacak otopside belirlenecek.

KIZKARDEŞLER BÖYLE BULUNDU

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]