BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,74
ALTIN 2.410,46
HABER /  EKONOMİ

4 bin 500 lira maaşla eleman aranıyor

İstanbul Kalkınma Ajansı, 10 parmağında 10 marifet olan uzmanlar arıyor. Ajans ilanları yakında çıkıyor.

Abone ol

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdülmecit Karataş, resmi açılışı Haziran ayında yapılacak ajansa uzman aradıklarını söyledi.

Ajans, önümüzdeki hafta sonunda uzman ve destek personeli alım ilanına çıkacak.

Ajansın İstanbul için uzun soluklu işler yapacağının altını çizen Karataş, alınacak personelin ilan ile ilgili bölümlerden mezun, en az bir dil bilen, ekonomik ve sosyal kalkınma konularına hakim, Avrupa Birliği uyum sürecindeki gelişmeleri takip eden, proje yönetim kurallarını iyi kavramış ve diğer koşulları sağlayan hem tecrübeli hem de yeni mezun kişilerden seçileceğini belirtti.

Abdülmecit Karataş, 20 uzman 2 destek personeli alacaklarını vurgulayarak, 'Yeterli vasfı da olmazsa 20 kişi de almayacağız. İstediğimiz nitelikte başvuru gelmezse biz kontenjanı doldurmayacağız. İstanbul için 10 parmağında 10 marifet olan uzman istiyoruz. Özlük hakları gayet iyi olacak. Uzmanların aylık net maaşları 3 bin 500-4 bin 500 lira aralığında olacak. Destek personeli için de aylık 1500-2 bin lira arasında net maaş verilecek' dedi.

Eleman alımıyla ilgili mülakatların 1 hafta boyunca devam edebileceğini dile getiren Karataş, önceki eleman ilanlarına 800 kişinin başvurduğunu ve bunların arasından 16 kişiyi işe aldıklarını bildirdi.