BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

3.5 yaşındaki çocuğa asit döken kişi tanıdık!

Ataşehir'de Develi Kebap'a ait çocuk oyun alanına gelen bir kişi 3.5 yaşındaki bir çocuğun üzerine asit dökmüştü. Saldırının ardından konuşan Develi Kebap'ın avukatı, 'Saldırgan tanıdık, öğrenince çok şaşıracaksınız' dedi.

Abone ol

Ünlü bir kebapçının oyun odasında 3.5 yaşındaki çocuğun üzerine asit döken saldırganla ilgili restoran avukatları “Yakalandığında çok şaşıracaksınız” dedi.

Avukat I.G, cumartesi akşamı arkadaş grubuyla Ataşehir’deki Develi Kebap’a geldi. Genç kadın, 3.5 yaşındaki oğlunu dadısı ile birlikte restoranın oyun odasına gönderdi. İlerleyen saatlerde 35-40 yaşlarında bir erkek restorana girdi. Birinci kattaki oyun odasına yöneldi. Sakin tavırlarla odaya giren saldırgan karton bardaktaki kimyasal sıvıyı çocuğun üzerine döktü. Yere de dökülen sıvıdan başka iki çocuk da etkilendi.

Oyun odasında büyük panik yaşanırken çocuklar hastananeye kaldırıldı. Avukatın oğlunda 3’üncü derece yanık oluşurken, kimyasal madde nedeniyle kıyafetleri parçalanan diğer 2 çocuk tedavilerinin ardından taburcu edildi.

develi kebap 3.5 yaşındaki çocuğa asitli saldırı

SALDIRGANIN KİM OLDUĞUN ÖĞRENİNCE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!

Develi restoranın avukatı Zekeriya Güngör, meslektaşı Başar Gündüz’le birlikte yaptığı açıklamada saldırganın kimliğinin tespit edildiğini söyledi. Zekeriya Güngör açıklamasında şöyle dedi:

 “Saldırgan kişi tespit edildi. Ancak hâlâ yakalanmadı. Bu işin takipçisiyiz ve şikâyetçiyiz. Bizim güvenlik zafiyetimiz yok. Kameralarımızın çalışmadığını söyleyemeyiz.” 

Avukat Başar Gündüz de “Aile zaten saldırıyla ilgili bazı şeyleri bildiğinden dolayı, sosyal medyadaki iddialara önem vermemektedir. Saldırgan kişinin kimliği tespit edildi ve öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız. Somut delillerle kişi tespit edildi” dedi. Öte yandan olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, saldırganın kimliğinin belirlendiği bilgisini doğrulamadı. 

ÇOCUĞUN İKİ GÖZÜ DE TEHLİKEDE

Vücuduna asit gelen 3.5 yaşındaki çocuğun tedavisi ise sürüyor. Çocuğun iki gözünü de kaybetme riski olduğunu belirten hastane yetkilileri  “Asit nedeniyle iki gözde ve yüzünde yanıklar var. En ciddi yanıklar göz kısmında. Bir ameliyat oldu. Daha sonra kök hücre tedavisi düşünülecek” dedi.