BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.411,32
HABER /  DÜNYA

35 kişinin gözaltına alındığı dev operasyon

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Roman vatandaşların yaşadığı mahallede çok sayıda eve yapılan şafak baskınlarında 35 kişinin gözaltına alınd...

Abone ol

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Roman vatandaşların yaşadığı mahallede çok sayıda eve yapılan şafak baskınlarında 35 kişinin gözaltına alındı.
Sabah saat 05.30’da Roman vatandaşların yaşadığı İbrahimce Mahallesi’nin belli noktalarında bulunan toplam 48 ev ve işyerine baskın yapıldı. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi. Operasyonu yürüten savcısı da polis helikopterinden gelişmeleri izledi.
Yapılan operasyonun neticesi Balıkesir Valiliği’nin resmi internet sitesinden duyuruldu. Verilen bilgiye göre operasyonda toplam 35 kişi göz altına alınarak adli makamlara teslim edilirken, yapılan aramalarda 8 kilogram esrar, 3 ruhsatsız tabanca, 80 adet mermi ve adet 7 tüfek ele geçirildi. Operasyona Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevik kuvvet ekipleri, özel harekat timleri ve 4 polis köpeğinden oluşan 500 kişilik bir polis ordusu katıldı.
(İHA)