BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

3 katlı bina kısmen çöktü

Sultanbeyli’de derem güçlendirme çalışması yapılan 3 katlı bina kısmen çöktü. Olayda bina sahibi hafif şekilde yaralandı. <br/>Edinilen bilg...

Abone ol

Sultanbeyli’de derem güçlendirme çalışması yapılan 3 katlı bina kısmen çöktü. Olayda bina sahibi hafif şekilde yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi Mecidiye Caddesi Yuvacık Sokak’ta bulunan 3 katlı binada meydana geldi. Deprem güçlendirme çalışması yapıldığı öğrenilen bina, büyük bir gürültüyle kısmen çöktü. Bina çökmesi ihbarıyla olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi.
Yapılan incelemede çöken kısımda kimsenin bulunmadığı anlaşıldı. Olayda bina önünde oturan ev sahibi Süleyman Eşiyok hafif şekilde yaralandı. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, vatandaşları çöken binaya yaklaştırmadı.
Görgü şahidi bir vatandaş, "Otururken büyük bir gürültü ile bina çöktü. Zaten binaya deprem güçlendirmesi yapılıyordu" dedi. Bir başka mahalleli ise, "Kapı önündeki yaşlı amca eve girerken çöktü. İyi ki girmemişti.
(İHA)