BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,27
HABER /  GÜNCEL

3 dakikada hırsızlık kamerada

Silivri’de bir mağazanın kapı kilidini kırarak içeri giren 3 hırsız, 3 dakika içerisinde işyerinde bulunan 5 LCD televizyon ve 1 diz üstü bi...

Abone ol

Silivri’de bir mağazanın kapı kilidini kırarak içeri giren 3 hırsız, 3 dakika içerisinde işyerinde bulunan 5 LCD televizyon ve 1 diz üstü bilgisayarı otomobile yükleyerek kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, Silivri Karamustafa Caddesi üzerinde bulunan alışveriş mağazasında meydana geldi. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde Sabaha karşı saat 05.30 sıralarında önce hırsızlık yapacakları mağazanın keşfini yapan 3 kişinin, araç başında bekleyen diğer şahsın yanına giderek konuştukları görülüyor. Daha sonra mağazaya giren hırsızlık zanlıları mağaza içerisinde bulunan 5 LCD televizyonu ve 1 dizüstü bilgisayarı alarak araçlarına yükleyip olay yerinden uzaklaşıyor.
Sabah işyerine gelen mağaza sahibi Cihan Öztürk, LCD televizyonların çalındığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, mağaza yanında bulunan marketin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
Mağaza sahibi Cihan Öztürk “Sabah işyerine geldiğimde televizyonların yerinde olmadığını görünce polise haber verdim. Mağazada alarm ve kamera yoktu. Yaşadığımız hırsızlıktan sonra kamera taktırdık. Zararımız yaklaşık 8 bin TL civarında ”dedi.
(İHA)