BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,40
HABER /  GÜNCEL

27 defa bıçakladı balkondan attı

Eşinin bir sözüne çıldıran koca, 27 yerinden bıçakladı bunla da yetinmeyip balkondan aşağıya attı.

Abone ol

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde oturan 42 yaşındaki Kudbettin Taş, boşanmak isteyen eşi, 35 yaşındaki Fatma Taş'ı 27 yerinden bıçakladıktan sonra balkondan atarak öldürdü. Evde bulunan ve dehşet anlarına tanık olan 16 yaşındaki kızı Gözde'yi de 4 yerinden bıçaklayıp ağır yaralayan Kudbettin Taş kaçtı.

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında Güzeltepe Mahallesi 8087/10 Sokak, 9 numaradaki Atlas Apartmanı'nda meydana geldi. Dolandırıcılık suçundan girdiği cezaevinden bir süre önce tahliye olan Kudbettin Taş, kızını da alarak kendisini terk eden ve boşanmak isteyen eşi Fatma Taş'ı, görüşmek istediğini söyleyerek kaldığı eve çağırdı.

Fatma Taş, kızı Gözde'yi de yanına alarak eşinin bulunduğu eve gitti. Kudbettin Taş, yeniden biraraya gelme teklifini reddeden eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında eşinin balkona çıkması üzerine, mutfaktan aldığı bıçakla peşinden giden Kudbettin Taş, burada eşi Fatma Taş'ı 27 yeriden bıçaklayıp, birinci kattan beton zemine attı.

Salona dönen Taş, dehşet anlarına tanık olan kızı Gözde'yi de başından, sol koltuk altından, kolunun sol tarafından ve sol baldırından bıçakla ağır yaraladıktan sonra kaçtı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Fatma Taş ve kızı Gözde'nin yardım çığlıklarını duyan komşuların haber vermesiyle harekete geçen polis ekipleri, verilen adrese gitti. Kanlar içerisinde bahçede yatan Fatma Taş ile evde bulunan kızı Gözde, ilk müdahalelerin ardından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatma Taş, acil serviste doktorların çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Tedavinin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevkedilen Gözde Taş'ın da hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda, olayı gerçekleştirdiği belirlenen Kudbettin Taş'ı yakalamak için polis çalışma başlattı.