BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71
GÜNCEL

26 Haziran Türkiye Gündemi

26 Haziran 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan: Hakan Atilla bizim evladımızdır

Recep Tayyip Erdoğan, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla için "O bizim evladımız. Onu sahiplenmeyeceğiz de, kimi sahipleneceğiz" dedi.

Türkiye Fransa'dan SAMP-T füze savunma sistemi alacak

Türkiye, NATO kapsamında Güneydoğu Anadolu'da konuşlandırılmak üzere Fransa'dan SAMP-T füze bataryası satın alacak.

Suriyelilerin eylem kararı Bakan Soylu net açıklama: Yaptırmayız

Suriyelilerin eylem yapma kararını değerlendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kimseye eylem meylem yaptırmayız. Biz düzenimizi korumak zorundayız" dedi.

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe

Pençe Harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen hava harekatında 6 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Rusya'dan S-400'ler için ortak üretim mesajı

Rusya devlet silah ihracat şirketi Rosoboroneksport Genel Müdürü Aleksandr Miheyev, Türkiye ile helikopter mühendisliği, havacılık ve hava savunma sistemleri alanında temasları genişletmeyi planladıklarını belirterek, "Ankara ile S-400'ün belirli parçalarının lisanslı bir şekilde Türkiye'de üretilmesine yönelik görüşmeler devam ediyor" dedi.

Doğu Perinçek'ten CHP ve yeni parti kuracak isimlere olay sözler!

Doğu Perinçek, yazısında "FETÖ ve PKK’yı hapisten kurtarmak için ne yapacağını şaşıran CHP yönetimi yanında Abdullah Gül, Babacan ve Davutoğlu ekipleri de ABD Gladyosu ile birlikte kaybedenler arasındadır." ifadelerine yer verdi.

Sitene Ekle
Etiketler