BIST 10.479
DOLAR 32,25
EURO 34,88
ALTIN 2.424,11
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

215 Bin TL'ye villa sahibi olma imkanı!

Saros İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğal Yaşam Köyü projesinde, villalar 215 bin tl'ye satışa sunuluyor.

Abone ol

Modern köy konseptinde Saros İnşaat tarafından hayata geçirilen doğal yaşam Köyü projesinde evler oturuma hazır durumda.

Şu anda Satışta olan 22 adet 2+1 Dubleks Konut bulunuyor. Ancakbu konutları satın almak için iki önemli ayrıntıya dikkat çekiliyor. Saros İnşaat sahibi ve Genel Müdürü Cevdet Abacıoğlu, Ev Almak isteyen kişiler arasında doğaya duyarlı ve hayvan sevgisi bulunan kişilerin bir arada olacağı projeler geliştirdiklerini, bu nedenle bu projede bu iki özelliğe sahip kişilere ev satışı yaptıklarını söylüyor.

Doğal Yaşam Köyü Evleri'nde villalar 215 bin TL ile 275 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor.

Deniz manzaralı konumuyla ve yeşillikler içinde yer alanprojede konutlar hafif Çelik Yapı sistemi ile üretildi. 78 adet Dubleks villadan oluşanprojede 10 adet Gölet, havuz, türk hamamı, sauna, buhar odası, 14 bin metrekarelik yeşil alan, 2market ve 1hayvan çiftliği bulunuyor.

Projede her ev için ayrılmış açık Otopark, bahçe ve 10 metrekarelik Hobi Bahçesi bulunuyor. 19 bin metrekarelik alana inşa edilen projenin İnşaat alanı 5 bin 486 metrekare olarak veriliyor. Projede süs havuzu, su değirmeni, 2 adet mini Market, 2 adet kafeterya ve hayvan barınağı yer alıyor. Konutlarda ısınma Doğalgaz Kombi sistemiyle sağlanıyor. Evler ankastre ürünler, Mutfak dolapları ve portmanto ile teslim ediliyor.

Doğal Yaşam Köyü İletişim bilgileri

Web : www.dogalyasamkoyu.com

e-mail : bilgi@saros.com.tr

Tel : 0 212 884 1723