BIST 9.539
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,21
HABER /  GÜNCEL

2018 öğretmenler günü indirimleri neler yarın neler bedava?

2018 öğretmenler günü yarın yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Peki yaklaşık 1 milyon öğretmenin olduğu ülkemizde öğretmenler gününe özel kampanyalar neler, yarın öğretmenlere neler bedava? İşte öğretmenlere özel kampanyaların güncel listesi...

Abone ol

Ülkemizde her yıl kutlanan ve önemli günlerden biri olan 24 Kasım öğretmenler günü yarın, cumartesi günü kutlanacak. Bu sene haftasonuna denk gelen öğretmenler günü için çeşitli, marka ve firmalar öğretmenler gününe özel kampanyalarına başladı. Peki güncel öğretmenler günü kampanyaları neler, hangi şirketler öğretmen günü kampanyası yaptı, yarın öğretmenlere ücretsiz olan kampanyalar neler?

Öğretmenler gününe özel kampanyalar da duyurulmaya başladı. 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel kampanyaları sizler için derledik. 

HAVAYOLLARINDA YÜZDE 25: Türk Hava Yolları(THY) 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlediği bir promosyonla öğretmenler ve birlikte seyahat ettikleri aileleri için iç hat seferlerinde bilet alımlarında yüzde 25 indirim uyguluyor. Kampanyanın biletleme dönemi ise 9 Ekim 2018 ile 24 Mart 2019 olurken seyahat dönemi ise 19 Kasım 2018 ile 31 Mart 2019 olarak belirlendi. İç hat öğretmen indiriminden aynı rezervasyondaki aynı soyadlı en fazla 4 yolcu faydalanabiliyor.

POSTADA DA İNDİRİME: Öğretmenlere, 24-30 Kasım arasında PTT’den posta gönderimlerinde yüzde 30; TCDD’ye bağlı hızlı tren ve ana hat biletlerinde yüzde 50 indirim yapılacak.

BELTUR’DA YÜZDE 20: İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) BELTUR AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 23-25 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere yüzde 20 indirimli hizmet verileceğini duyurdu. Hidiv Kasrı, Küçük Çamlıca Köşkleri, Küçük Çamlıca Su Köşkü, Pendik Izgara, Pendik Haveran, Üsküdar Paşalimanı Restoran, Gülhane Kandil Restoran, Miniatürk Restoran, Yıldız Parkı Kır Kahvesi, Çadır Köşkü, Malta Köşkü, Emirgan Sarı Köşk ve Galata Kulesi’nde 23-25 Kasım arasında öğretmenlere kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde yüzde 20 indirimle hizmet verilecek.

MÜZELER VE AKVARYUM ÜCRETSİZ: Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, öğretmenler için müze ve ören yerlerine de hiçbir ücret ödemeden girilebilecek. 23-25 Kasım’da İstanbul Akvaryum, üç gün süreyle öğretmenlere ücretsiz.

- THY'den Öğretmenlere İndirimli Bilet

- TCDD ve PTT'den Öğretmenlere Özel İndirimler

TÜRK TEKEKOM’DAN HEDİYE PAKET: 24 Kasım Öğretmenler Günü´ne özel Türk Telekom´lu öğretmenlerimize bir gün boyunca geçerli 1GB cepten İnternet ve bir hafta boyunca geçerli şebeke içi sınırsız konuşma hakkı hediye edilecek. Hediye 1 Gb cepten internet 24 Kasım 2018 saat 23:59´a kadar; bir hafta boyunca yurt içi aramalarda geçerli olmak üzere şebeke içi sınırsız konuşma hakkı ise, 30 Kasım saat 23:5´a kadar kullanılabilecek.