BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.506,73
HABER /  DÜNYA

20 Tl’ye araba sattılar

Uşak merkezde Sigorta Pazarı olarak bilinen semt pazar yerinde unutulan aracı, muzip pazarcılar fırsata çevirdi. <br/>Normal zamanda otopark...

Abone ol

Uşak merkezde Sigorta Pazarı olarak bilinen semt pazar yerinde unutulan aracı, muzip pazarcılar fırsata çevirdi.
Normal zamanda otopark olarak kullanılan, Cumartesi günleri ise semt pazarı olarak kullanılan alanda bir vatandaşın aracını burada unutması pazar yerinde renkli görüntülere sahne oldu.

AKŞAM OTOPARK SABAH PAZAR
Cuma gecesi aracını otopark alanına park eden vatandaş cumartesi sabahı aracını almaya gittiğinde gördüklerine inanamadı. Sabahın erken saatlerinde pazar yerine gelerek tezgahları ve brandalarını kuran pazarcılar aracın sahibini bulamayınca, araç pazar yerinin ortasında mahsur kaldı. Buda yetmedi yaratıcı bir pazarcı işin içersine espri katarak aracın yan camına “20 TL Alışveriş yapana araç hediye” yazarak Pazar yerini dolaşan vatandaşların ilgisini çekmeyi başardı. Alışveriş yapan bazı vatandaşlarda olayın gerçeklik payı var mı diyerek birbirlerine sormaktan kendilerini alıkoyamadılar. Tüm gün aracın pazar yerinde kalmasını fırsata çeviren esnaf ise bereketli bir gün geçirdi. Akşam üzeri pazar yerinin boşaltılmasıyla unutkan vatandaş bir gün ayrılıktan sonra aracına kavuşmuş oldu.
(İHA)