BIST 10.612
DOLAR 32,23
EURO 34,98
ALTIN 2.428,33
HABER /  DÜNYA

Çiş cinayeti kamerada

İstanbul Şişli’de bir özel güvenlik görevlisi, kilisenin duvarına ihtiyaç giderdikleri gerekçesiyle uyardığı iki kişi tarafından bıçaklanara...

Abone ol

İstanbul Şişli’de bir özel güvenlik görevlisi, kilisenin duvarına ihtiyaç giderdikleri gerekçesiyle uyardığı iki kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet anlarıysa, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

KİLİSENİN DUVARINA İHTİYACINI GİDERDİ
Olay, Şişli Merkez Mahallesi Abide-i Hürriyet Caddesi Nakiye Elgün Sokak üzerinde önceki gün meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan Şahin K. ile Ersu B. bir kilisenin duvarına tuvaletlerini yaptıktan sonra içlerinden biri Devrimci İşçi Sendikaları (DİSK) binasının kapısına tekme attı. Alarm sesi üzerine olay yerine gelen özel güvenlik görevlisi Ergün Işık ve arkadaşları, Şahin K. ve Ersun B. ile tartıştı. Sözlü başlayan tartışma kavgaya dönüşünce iki arkadaş olay yerinden kaçtı. Kısa süre sonra tekrar geri dönen iki arkadaş, güvenlik görevlisi Ergün Işık’a saldırdı. Sırtından ve kasığından 5 bıçak darbesiyle yaralanan Işık, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Ergün Işık, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA
Olayla ilgili soruşturma başlatan Şişli Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki kişinin güvenlik görevlisi Ergün Işık’a ellerinde sopalarla saldırdıkları görülüyor. Güvenlik kameralarından kimlikleri belirlenerek gözaltına alınan Şahin K. ile Ersu B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)