BIST 10.320
DOLAR 32,29
EURO 35,18
ALTIN 2.466,09
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

2. El Eşya Bankası köylere gidiyor

Amasya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Hayatcan Derneği'nin kurduğu 2. El Eşya Bankası, köylerdeki ihtiyaç sahiplerine de hizmet verecek.

Abone ol

Yaklaşık bir yıl önce faaliyetlerine başlayan Hayatcan Derneği, özel idare binasında kurulan sosyal market ile il merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi 400 aileye yardım elini uzatırken, 2. El Eşya Bankası sayesinde köylere de hizmet verecek.

Amasya Bahçeleriçi Mahallesi'nde açılan 2. El Eşya Bankası, hizmet ağını genişletecek. Amasya Belediye Başkan Yardımcısı ve Hayatcan Derneği Başkanı Cengiz Erdem, "Kısa bir süre önce hizmete giren 2. El Eşya Bankası büyük ilgi gördü. Bir yandan vatandaşlarımız kullanmadıkları elbiselerini derneğimize getirirken, diğer yandan ihtiyaç sahibi vatandaşlar da dernekten ayakkabı, elbise ve ev araç gereçlerini temin ediyorlar. Bu hizmetten köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da istifade edebilirler" dedi.

Hayatcan Derneği'nin çalışmalarının titizlikle yürüdüğünü vurgulayan Erdem, bu yıl yapılacak sünnet kayıtlarının ise sona erdiğini kaydetti.