BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

2 çocuğa korkunç saldırı

2 Çocuğa korkunç saldırı. Çocuklara yapılan vahşet kanınızı donduracak...

Abone ol
Adıyaman'da aşırı alkollü iki şahıs, evlerine gitmekte olan iki çocuğu bira şişeleriyle döverek hastanelik etti.

İddiaya göre, Gölbaşı ilçesine bağlı Belören beldesi yol ayrımında evlerine gitmekte olan Mahmut Avcı (9) ve Kenan Koç (9) adlı çocuklara, alkollü 2 kişi saldırdı. Otomobillerini çocukların üzerine sürdüğü iddia edilen kimliği belirsiz zanlılar, daha sonra araçtan inerek bira şişeleriyle çocukları dövdü.

Vücutları kanlar içinde kalan 2 çocuğu baygın halde yol kenarında bırakan şahıslar, olay yerinden kaçtı. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından baygın halde bulunan çocuklar, Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuklar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Eve gittikleri sırada şahısların arabayı üzerlerine sürdükten sonra araçtan inip kendilerine saldırdığını söyleyen Kenan Koç, "Kırmızı renkli bir araçla üzerimize gelen şahıslar ellerinde bira şişeleriyle bize saldırdı ve bizi öldüresiye dövdü. Ondan sonrasını hatırlamıyorum" dedi. Kenan Koç'un babası İsmail Koç ise, bu saldırıyı yapanların insan olamayacağını ve caniliği yapan kişilerin bir an önce yakalanması gerektiğini dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.