BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,69
ALTIN 2.401,83
GÜNCEL

18 Şubat Türkiye Gündemi yeni

18 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Fuat Oktay'dan son dakika e-Devlet açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, milyonlarca vatandaşın işlemlerini dijital ortamdan yapmasını sağlayan e-Devlet, turkiye.gov.tr sistemini 41 milyon kişinin kullandığını açıkladı.

Erdoğan: Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız!

Erdoğan partisin Burdur mitinginde Fırat'ın doğusundaki terör koridoruyla ilgili kritik mesajlar verdi. Erdoğan; ''Türkiye sınırlarının dibinde bir terör oluşumuna göz yummayacak rıza göstermeyeceğiz. Ne pahasına olursa olsun bu terör koridorunu yıkacağız'' dedi.

Süleyman Soylu, ülkesine dönen Suriyeli sayısını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı operasyonlarının sağladığı huzur ve barış ortamının etkisiyle geri dönen Suriyeli sayısı şu ana kadar 311 bin 968 kişidir." şeklinde bir açıklamada bulundu.

İdlib'te bombalı saldırı 15 kişi hayatını kaybetti

Suriye'deki en tartışmalı alan olan İdlib'te çifte bombalı saldırı düzenlendi. 15 kişi hayatını kaybetti.

Mescidi Aksa'nın kapıları yeniden açıldı

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'nın tüm kapılarını kapatmıştı. İsrail polisi, tarafından kapıları kapatılan Mescid-i Aksa yeniden açıldı.

ABD'den DSG'ye tehdit! Esad veya Rusya'yla işbirliği yaparsan...

ABD terör örgütü DSG'yi tehdit etti. IŞİD Karşıtı Koalisyon Komutanı Korgeneral Paul LaCamera, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad veya Rusya ile işbirliği yapmaları halinde Demokratik Suriye Güçleri'ne (DSG) desteği çekeceklerini söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler