BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  GÜNCEL

1453 Kartallar : Allah şahidimiz biz...

1453 Kartallar mı olayları çıkardı? AK Parti kuruluş olmakla suçlanan grubun resmi twitter hesabında iddialara yanıt verildi.

Abone ol

(ÖZEL İÇERİK) - Beşiktaş - Galatasaray derbisinde sahaya indiği iddia edilen ve AK Parti oluşumu olmakla suçlanan 1453 Kartalları twitter hesabından iddialara yanıt verdi.

Resmi hesaptan atılan mesajlarda "elinizdeki delil nedir" diye sorulduktan sonra 'Bugün tek yaptığımız gücüne güç katmaktı, formanda ter olmaktı ve seninle ölmekti BEŞİKTAŞ'ım, gerisi yalan, iftiralar dolan!' twitleri atıldı.

"Biz şiddet yanlısı taraftarlar değiliz; sahaya atlayanlardan değil; BEŞİKTAŞ'ımıza tam destek verenlerdeniz!" denilen açıklamada AK Parti iddiasına da yanıt geldi.

İşte suçlanan 1453'ün hesabından yapılan açıklamalar;

ELİNİZDEKİ DELİLLER NE?

*Nedir elinizdeki deliller? Bizim için "sahaya indiler" diyorsunuz, nedir elinizdeki ispatlar? Biz BEŞİKTAŞ'lıyız ve bu oyunlara gelmeyiz! Biz BEŞİKTAŞ'ımızın şampiyon olması için çabalayan, bunun için elinden geleni yapan taraftarlarız; şiddet nedir bilmeyiz, BEŞİKTAŞ'lıyız! Bize küfredenler, istediğiniz kadar küfredin. Biz küfür nedir bilmeyiz, şiddet nedir bilmeyiz, bizim tek işimiz BEŞİKTAŞ'ımıza gönül vermek!

BİZ HERHANGİ BİR PARTİNİN KURULUŞU DEĞİLİZ

*Bizler herhangi bir partinin kurduğu taraftar oluşumu değiliz; bizler BEŞİKTAŞ'ımıza gönül veren, siyah beyaza aşık taraftarlarız! Biz tribünde siyaset istemiyoruz, bizim amacımız 90 dakika boyunca BEŞİKTAŞ'ımızı desteklemek, gücüne güç katmaktır!

SAHAYA İNMEDİK ALLAH ŞAHİDİMİZ

*ALLAH şahidimizdir bir kez bile şiddet yanlısı olmadık, bir kez bile sahaya inmedik, bir kez bile BEŞİKTAŞ'ımızı desteklemekten vazgeçmedik!

*Bizim için "satılmış" diyenler; bizler BEŞİKTAŞ'a ömrünü adamış, BEŞİKTAŞ için yaşayan taraftarlarız, asla vazgeçmeyiz!

BİZİ TAKİP EDİN TWİTİNİN SEBEBİ BUYMUŞ

*"Bizi takip edin" derken, neyi kastetmiştik? İstedik ki gerçek taraftarlık nedir öğrenin, 90 dakika susmadan destek vermek nedir, öğrenin!

*Dün akşam sahaya inenlerin bizimle ya da BEŞİKTAŞ ile alakası yoktur, "sizdiniz" deyince biz olmuyoruz otomatik olarak, yormayın kendinizi!

*Şunu unutmayın: Biz her yerdeyiz, bugün Olimpiyat Stadı'ndaydık, yarın İnönü'de... BEŞİKTAŞ'ımızın olduğu her yerdeyiz!

*Bugün tek yaptığımız gücüne güç katmaktı, formanda ter olmaktı ve seninle ölmekti BEŞİKTAŞ'ım, gerisi yalan, iftiralar dolan!