BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,24
HABER /  GÜNCEL

14 Şubat'ta Ankara'lılar THK helikopter turu

14 Şubat 2015 için THK Gökçen Havacılık, Ankara'lı sevgililere unutamayacağı bir gece yaşatmak için muhteşem bir fırsat sunuyor.

Abone ol

14 Şubat 2015 Sevgililer Günü  için THK Gökçen Havacılık, Ankara'lı sevgililere unutamayacağı bir gece yaşatmak için muhteşem bir fırsat sunuyor.

14 Şubat’ta Sevgilinizle Mutluluktan Uçun! THK Gökçen Havacılık sevgililer gününde farklı hediye arayan ve sevgilisini şaşırtmak isteyen Ankaralı’lara özel bir hediye sunuyor.Sevgilinize yıllarca unutamayacağı bir anı hediye etmeye ne dersiniz?

Ankara içinde verilen helikopter turu hizmetiyle 14 Şubat’ta mutluluktan uçabilirsiniz.THK Gökçen havacılık tarafından verilen özel helikopter turu ile hem şehri hem de sevgilinizin mutluluğunu izleyerek bu güzel günü unutulmaz kılabilirsiniz.

Ankara üzerinde belirlenen rotada sevgilinizle şehri turlarken, mutluluk ve adrenalini bir arada yaşayacaksınız. Özellikle evlilik teklifi, doğum günü ve özel günler için çok yoğun talep aldıklarını vurgulayan yetkililer, sevgililer günü için de taleplerin fazla olduğunu ve rezervasyon için geç kalınmamasını gerektiğini belirtiyor.

ekran-resmi-2015-02-05-14.25.34.png