BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61
HABER /  GÜNCEL

14 şubat kadına alınacak hediyeler sevgililer günü katalogu

14 Şubat için artık geri sayım başladı. 2018 yılında 14 şubat sevgililer günü çarşamba gününe denk geliyor. Birçok çift şimdiden sevgililer gününe ne hediye alsam telaşına düştü. Peki kadına alınacak en güzel sevgililer günü hediyesi ne, 14 şubat kadınlara hediye katalogu haberimizde. Siz de bu önerilere bakabilir sevgilinize ucuz ve romantik 14 şubat hediyeleri alabilirsiniz.

Abone ol

14 şubat sevgililer gününe çok az kaldı. Bu yıl sevgilime ne alsam diyenler için birbirinden farklı ve yaratıcı 14 şubat sevgililer günü hediye seçenekleri hazırladık. Peki kadına alınacak en güzel sevgililer günü hediyesi ne, 14 şubat kadınlara hediye katalogu haberimizde. Siz de bu önerilere bakabilir sevgilinize ucuz ve romantik 14 şubat hediyeleri alabilirsiniz.

Sevgililer günü hediyesi, 14 şubat Sevgililer günü yaklaştıkça, her sene olduğu gibi kimi çiftlerde heyecan gözlenirken kimilerinde ise "Sevgililer gününde ne hediye alınır ki?" stresi baş gösteriyor. Elbette her yıl söylendiği gibi 14 Şubat Sevgililer Günü özel hediyeler günü değil, sevginin ön plana çıktığı bir gün olmalıdır. Tabi her ne kadar yinelense de bu söylenen söz her zaman olduğu gibi lafta kalmaya devam etmektedir. İşin gerçekçi boyutuna gelecek olursak, 14 Şubat hediyeleri her zaman bizleri zorlamıştır. Sevgiliye en güzel hediye fikirleri, sevgililer günü hediyesi ne alabilirim ve sevgililer günü ilginç hediye fikirleri ne olabilir sorularını yaşamınız boyunca mutlaka bir kez duymuşsunuzdur. Bizler hediye seçme konusundaki zorlukları ve çiftleri çok iyi anlayabildiğimiz için en güzel sevgililer günü hediyelerini derlemekten hiç çekinmedik. İşte sizler için hazırladığımız sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeler listesi...

SEVGİLİYE NELER ALINIR 14 ŞUBAT SÜPRİZ HEDİYE ALMA: Öncelikle sevgilinizin ilgi alanını iyi belirlemeniz gerekiyor. İlgi alanına göre alabileceğiniz herhangi bir hediye onu çok mutlu edebilir. Örneğin sevgilinizin tarihlere özel bir ilgisi var ise ona hazırlayacağınız bir ajanda onu çok mutlu edebilir.

YEMEĞE GÖTÜRÜN: Her kadın ona özel hissetireceğiniz anlardan hoşlanır. Onu yemeğe götürmeniz onu özel hissetireceği için duygu yüklü anlar yaşanabilir. Erkeklere tavsiye kadınlar hediyenin değerinden çok anlamıyla ilgilenir. Buna göre hediye seçerseniz belki de aranızın bozuk olduğu sevgilinizle ilişkiyi toparlarsınız.

FOTOĞRAFINIZI PUZZLE YAPIN: Aşkın somutlaştırabilineceği en güzel durum, aklınıza kazımak, hiç çıkmasın istediğiniz anların, fotoğraflanmış halleridir. Bir sıcak gülüşün, sarılmanın ya da önemli bir anın fotoğraflandığı anları, bir de evinizin ya da sevgilinizin evinin en güzel köşesinde görmek istemez misiniz? Üstelik popart tarzında renklendirilerek, başka bir hava katılmış durumda. İşte bunun için hemen sitemizden, üçlü popart kare kanvas tablolarımızla tanışın. Puzzle şeklinde yapacağınız hediye sevgilinizi mutlu edebilir.

Yaşadığınız aşkı dillendireceğiniz, baş başa romantik anlar yaşayacağınız gün neredeyse geldi. 14 Şubat’a çok az bir zamanın kaldığı şu günlerde, sadece 14 Şubat’ta değil sonrasında da aşkınızı dolu dolu yaşama fırsatını, kanvas tablo modellerimizle yakalayabilirsiniz. İstediğiniz modeldeki bir kanvas tabloyu seçmenizle, eşi benzeri olayan aşkınızın eşi benzeri olmayan bir tablosunu yaptırmış olacak ve kalbinizdeki aşkı, somut olarak tabloda da bir ömür boyu yaşatabileceksiniz.

SEYAHAT TUTKUNU SEVGİLİNİZ VARSA: Dünya şeklinde saatler, masa lambaları seyahat tutkunları için çok sevilen aksesuar ve dekorlardandır. Ancak gezmeyi seven birine alınabilecek en güzel hediye kesinlikle uçak biletidir. Yurt içi veya yurt dışı, görmeyi çok arzuladığı bir şehre alacağınız çift kişilik bilet, sevgilinizi kalbinden vuracak; yüzünde güller açtıracaktır.