BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

13 yaşındaki ablasını bıçakladı

Tartıştığı ablasını göğüs, karın ve baldırından bıçakladı.

Abone ol

Kayseri’de 9 yaşındaki çocuk, tartıştığı 13 yaşındaki ablasını bıçaklayınca 7 kişilik aile birbirine girdi. Kavgada 4 kişi yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Melikgazi İlçesi’nde ilköğretim 4’üncü sınıf öğrencisi Ali D. (9), önceki sabah üvey ablası Tuğba D.’nin (23) çantasından 20 TL’sini aldığı için dayak yedi.
Ali D., akşam saatlerinde ablasının bu kez de cep telefonu şarj aletini alınca, 7 kişilik aile birbirine girdi. İddiaya göre üvey ablasından ikinci kez dayak yiyen Ali D., eline geçirdiği bıçakla, kendisini durdurmaya çalışan öz ablası Şükriye D.’yi (13) göğüs, karın ve baldırından bıçakladı.

Evin camlarının da kırıldığı kavgada işçi emeklisi baba Şükrü D. (63) kızlarının yumruk darbeleriyle yaralandı. Yaralanan Şükrü D. ve üvey kızı Büşra D., öz kızı Şükriye D. ile oğlu Ali D., Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgadan yara almadan kurtulan anne Fatma D. (40), kızı Tuğba D. (23) ile üvey oğlu Ahmet D. (12), gözaltına alındı.

Kavgada üvey babasının boğazını sıktığını ileri süren Büşra D. (17), “Dershaneden eve geldiğimde annem ile babam kavga etmişlerdi. Sonra tartışmalar büyüyünce ablam Tuğba D. evin camlarını kırdı. Babam, dayak yiyen kardeşimi ‘Bıçak al, fırlat’ diye yönlendirdi. Küçük kardeşim de eline geçirdiği bütün bıçakları üzerimize fırlattı” iddiasında bulundu.