BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

12. yılına giren İnternethaber'in başarı öyküsü

Bu bir Amerikan rüyası değil, bir başarı öyküsü... İnternethaber bugün 12. yılında devler liginde mücadele ediyor.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Hızlı ve tarafsız haberciliğin adresi İnternethaber.com 12. yılını kutluyor. İki kişi ile kurulan haber sitesi şimdi 50 kişilik bir aileye dönüştü.

Herkesin gıpta ile baktığı İnternethaber bugünlere kolay gelmedi. Küçük bir dairede başlayan yolculuk şimdi büyük iş merkezinde ilk günkü heyecanı ve ruhuyla yoluna devam ediyor.

CESARET VE İLERİ GÖRMEK

İnternetin esamesinin okunmadığı günlerde risk alarak göza kara bu yola giren iki kardeşin başarı öyküsü. Kimse inanmamıştı onlara... Dalga konusu bile olmuşlardı. Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın kurduğu siteye bugün milyonlarca insan tıklıyor.

12 yaşıma girdim bugün. Sen çok yaşa
İnternethaber Yayın Grubu sahibi Hadi Özışık, kuruluş yıldönümünde yeni projeleri ve duygularını anlatıyor. Okumak için tıklayın

Bitmek bilmeyen enerjisiyle yeni projelerle devam eden İnternethaber Yayın Grubu altında tam 9 site faaliyet gösteriyor. Sağlık, konut ve kamu çalışanlarıyla ilgili siteler de yolda. Kısacası ekranların meşhur sözüyle "bizden ayrılmayın" diyoruz.

İki kişiydiler üç oldular sonra 4 ardından 5.. Şimdi ise 50 kişiye ulaştı. Özışık yönetiminde ilk günkü heyecan hiç eksilmeden bugün de devam ediyor. Çalışanlarıyla takım ruhuyla çalışan sitemiz, sektörde adından söz ettirmeye devam edecek.

2 bilgisayarla yola çıkılan süreçte İnternethaber, bugün son teknoloji ürünlerle okurlara en iyi hizmeti vermenin gayretinde. Zor günlerin üstesinden gelmesini bilen İnternethaber için kırılma anları da yaşandı. 

KIRILMA ANI

Nasıl başladı bu yolculuk?
İnternethaber'in kuruluşunda yer alan iki isimden biri olan Süleyman Özışık, gelinen noktayı çarpıcı biçimde anlatıyor. Okumak için tıklayın

2001 krizi sonrası kepek indirecekken ABD'den gelen mail herşeyi bir anda değiştirdi. Sitenin "KAPANDIK.. HOŞÇAKALN DOSTLAR" diyerek veda ettiği gün asıl mucize gerçekleşti. O okurumuz "Bu siteyi kapatamazsınız bu site sizin değil artık bizim malımız" diyordu. Dediğini de yaptı. Server makinesi için ihtiyaç duyulan 12 bin doları yolladı.

VURAL SAVAŞ OLAYI

Tekrar yayın hayatına başlayan İnternethaberi kamuoyuna tanıtan haber ise bu gelişmelerden hemen sonra yaşandı. Vural Savaş'ın en popüler olduğu dönemdi. 28 Şubat'ın hakim oldğu yıllardı. Vural Savaş'ın Hulki Cevizoğlu'na çıkmadan önce sitemizin yazarı merhum Ertan Uygun'a  Haşim Kılıç ve eşi hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalar sitede yayınlanınca kıyamet koptu. Ertesi gün tüm televizyonlarda birinci haber İnternethaber.com'du...

DAHA İYİSİNİ YAPMANIN GAYRETİ İÇİNDEYİZ

Canlı yayınlar, özel haberler, analizler, röportajlar, ses getiren başlıklarıyla medyanın ve okurların gözünde internethabere, ayrıcalıklı bir edinmiş durumda. Geldiğimiz nokta bizi asla tatmin etmiyor. Daha iyisini yapmanın en iyisi olmanın çabası içindeyiz.

İnternethaber siz değerli okurlardan aldığı güçle önümüzdeki yıllara daha da güçlü gireceğiz. Nice yıllara İnternethaber...