BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

11 yaşında ama fuhuş batağında!

Henüz 11 yaşındaydı... Evden kaçtı kabusu yaşadı... Zorla fuhuşa sürüklediler... Polis şimdi bu kızla ilişkiye girenleri arıyor!

Abone ol

Samsun'da, evden kaçan 11 yaşındak D.K.'yı evlerine götürerek zorla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen anne ve kızı, polis tarafından gözaltına alındı. Polisin, D.K. ile ilişkiye girdikleri ileri sürülen 6 kişiyi tespit etmeye çalıştığı belirtildi.

Merkez İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi'nde ailesiyle birlikte oturan 11 yaşındaki D.K., 10 gün önce evden kaçarak ortadan kayboldu. Kızlarının eve dönmemesi üzerine aile polise başvurdu. Polisin aramaları sürerken, D.K. dün gece geç saatlerde ailesinin yanına döndü. 10 gün süreyle evinde kaldığı 38 yaşındaki M.K. ile 17 yaşındaki kızı E.K.'nın kendisini para karşılığını erkeklere sattıklarını ve fuhuşa zorladıklarını söyledi.

D.K., ailesiyle birlikte polise giderek, anne ve kızından şikayetçi oldu. D.K.'nın ifadeleri doğrultusunda harekete geçen polis, anne ve kızını yakalayarak gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen 2 zanlıdan E.K. ifadesinde, "Kendisini daha önceden tanırım. Sürekli evden kaçar. Sokakta boş boş gezerken onu gördüm. Evren kaçtığını bildiğim için evine götürdüm.

Kesinlikle pazarlamadım. Biz ona sadece iyilik yaptık" dedi. M.K. da kızın kendilerine iftira attığını ileri sürdü. Diğer taraftan polisin, D.K.'nın ifadeleri doğrultusunda kendisiyle ilişkiye giren 6 kişiyi tespit edip yakalamaya çalıştığı belirtildi.

Olayda adı geçen 2 kişinin yargılanmasına başlandı

Adana'da cinayet soruşturması için yapılan teknik takip sırasında 11 yaşındaki kız öğrenciyi cinsel istismar amacıyla ilaçlı meyve suyuyla bayıltmayı planladığı tespit edilen kadın ve sevgilisi polis tarafından yakalanmıştı. 

Tutuklanan Hakkı A. ile Gülbani D. hakkında, ''çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'' suçlarından 29'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.



"ANNE KAÇTI KURTULDU, KÜÇÜK KIZ CANINDAN OLDU"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde, apartmanın dördüncü katındaki dairede temizlenmediği için tıkanan soba bacasının tutuşmasıyla çıkan yangında 3 yaşındaki Gamze Sayılgan dumandan boğularak öldü. Anne Hatice Sayılgan ise yan dairenin balkonuna kaçarak canını kurtardı. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Tarım işçisi olarak çalışan, Haymana İlçesi nüfusuna kayıtlı Mustafa ve Hatice Sayılgan çiftinin 3 çocuğuyla birlikte oturduğu Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Genç Apartmanı'nın 4'üncü katında bugün saat 10.30 sıralarında yangın çıktı. Tıkalı olan bacadan evin içine saçılan kıvılcımların neden olduğu yangın, kısa sürede evi kapladı. Bu sırada Hatice Sayılgan komuşalardan yardım isterken, odasında kalan minik Gamze yoğun dumandan zehirlendi. Ambulansla Polatlı Dua Tepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gamze, burada kurtarılamadı.

OKULDAKİ 2 ÇOCUK KURTULDU

Yangın sırasında Sayılgan çiftinin biri 8'inci sınıf, diğeri ise 1'inci sınıf öğrencisi olan diğer 2 çocuğu Nergis ve Mert Sayılgan ise okulda oldukları için kurtuldular. Anne Hatice Sayılgan, yangın sırasında sığındığı yan komşunun balkonundan itfaiye merdiveni ile indirildi. İtfaiyeciler, anneyi teselli etmeye çalıştı.

Bu arada işte olan baba Mustafa Sayılgan ise acı haberle yıkıldı. Sayılgan'ı polis teselli etmeye çalıştı.

Polatlı İtfaiye Müdürü Ramazan Akışık, yangının bacadan kaynaklandığını söyledi. Temizlenmeyen bacadan alevlerin geri teperek evin içindeki halıyı tutuşturduğunu söyleyen Akışık, "2 ekiple yangına müdahale ettik ve büyümeden söndürdük" dedi. Ramazan Akışık, yangın nedeniyle baca temizliğine bir kez daha dikkat çekerek vatandaşları uyardı.

'ÖNCE ÖLDÜ SONRA CANLANDI' 
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA 
TIKLAYIN...

[PAGE]


Brezilya’nın Sao Paulo kentinde tabuttayken canlı olduğu anlaşılan bir kadın acilen hastaneye yetiştirildi

Maria das Dores da Conceicao isimli 88 yaşındaki kadın iki gün yoğun bakımda yattıktan sonra nabzı kayboldu.

Doktorların ölüm sertifikası verdiği kadın gömülmek üzere tabuta kondu.

Ancak 4 saat sonra uyanınca sapasağlam olduğu ortaya çıktı. Diri diri gömülmekten son anda kurtarılan Conceicao olaydan iki gün sonra bu kez gerçekten vefat etti.

"HAKİMDEN KADİFE GİBİ TENİN VAR TACİZİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Bakırköy Adliyesi'nde görevli bir hâkim hakkında, duruşmada tanık olarak dinlenen genç kıza "Kadife gibi tenin var" dediği iddiasıyla "cinsel taciz" suçundan iddianame hazırlandı.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre; bir hırsızlık davasının 15 Eylül'deki duruşmasında tanık olarak dinlenen A.K., 23 Eylül'de Adli Komisyon Başkanlığı'na bir dilekçeyle başvurarak, duruşma hâkimi Y.E.'nin odasında tacize uğradığını iddia etti. 25 yaşındaki genç kız, kâtibin bilgisayarda sorun olması nedeniyle kimliğini bırakmasını söylediğini, ertesi gün kimliğini almak için adliyeye gittiğini anlattı.

"ÖPEBİLİR MİYİM?"

A.K. kimliğini almak için girdiği odasında Y.E.'nin kendisini yanağından öpüp kolunu okşadığını ve "Kadife gibi tenin var. Seni bir kere dudağından öpebilir miyim?" diyerek sarılmak için hamle yaptığını; karşı koyunca da "Dava sana bağlı" dediğini öne sürdü.

A.K. "Adalet ne öngörüyorsa onu verin" şeklindeki cevabı üzerine ise hâkimin "Bu herif çıkarsa seni rahat bırakmaz" dediğini iddia etti. Hâkim Y.E. ise, genç kızı dosyaya bakınca hatırladığını ve olayın iftira olduğunu belirtti. Y.E. ayrıca kalp hastalığı nedeniyle bu tür heyecanlara dayanamayacağını söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı soruşturma sonunda hâkim hakkında "cinsel taciz" suçundan iddianame hazırladı. Dosyayı inceleyen ağır ceza mahkemesi de, sanığın 1. sınıf hâkim olması nedeniyle kovuşturmanın Hâkimler ve Savcılar Kanunu' nun 90/1. maddesi uyarınca Yargıtay'da ilgili Ceza Dairesi'nde açılmasına karar verdi.

"ZEYNEP BOĞULDU MU YOKSA ZEHİRLENDİ Mİ?"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Bursa'da bir bankada çalışan Zeynep Silku (26), geçen yıl nisan ayında sevgilisi Yurdakan Buğra Orki'nin (29) Osmangazi'deki evinde ölü bulundu.

Orki, bir gün sonra katil zanlısı olarak yakalandı. Orku, ifadesinde, "Ayrılmaya karar verdik. Son kez birlikte olmak için eve gittik. Sabah kalktığında işe gitmek istedi. Göndermek istemeyip, sıkıca sarıldım. Bağırınca ağzını kapatmak istedim fakat ölümüne neden oldum" dedi.

BİR DAHA KONUŞMADI

Hakkında Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ömür boyu hapis cezası istemi ile dava açılan Orki savunma yapmadı. Orki, çıktığı son duruşmada yine konuşmak istemediğini söyledi. Orki'nin avukatı, Silku'nun olaydan 2 gün önce kullandığı bir ilacın etkisiyle ölmüş olabileceğini söyledi. Bunun üzerine mahkeme, Silku'nun ölüm nedenin belirlenmesi için dosyanın İstanbul 1. İhtisas Dairesi'ne gönderilmesine karar verdi.


SEVDİĞİNE KAVUŞAMAYINCA  KURUSIKI TABANCAYLA RASTGELE ATEŞ ETTİ
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA
TIKLAYIN...

[PAGE]

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir genç, yaz tatilinde Mardin'de tanıştığı kız arkadaşına kavuşamadığı gerekçesiyle evinin balkonundan kurusıkı tabancayla çevreye rastgele ateş etti.

Alınan bilgiye göre, Görükle Mahallesi Dumlupınar Caddesi'nde 5 katlı bir apartmanın 4'ncü katının balkonuna çıkan yüzü maskeli bir kişinin bir pankart açtıktan sonra kurusıkı tabancayla rastgele çevreye ateş ettiği ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gitti.

Adının Cihad Mertoğlu olduğu öğrenilen kişi, uzun süre ikna edilmeye çalışıldı. Yaklaşık 1 saat süren çabaların ardından elindeki kurusıkı tabancayı bırakan Mertoğlu, polislere teslim oldu.

Nilüfer Polis Merkezine götürülen Mertoğlu, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Mertoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yaz tatilinde gezi amacıyla gittiği Mardin'de bir kilisede Süryani bir kızla tanıştığını bildirdi.

Uzun süre görüştükleri genç kızla ile evlenmeyi çok istediğini ancak kızın ailesinin buna karşı çıktığını ifade eden Mertoğlu, ''Onun da çok istemesine rağmen ailesi Süryani oldukları gerekçesiyle evlenmemize izin vermiyordu. Bunun için ben de sesimi duyurmak amacıyla bu tepkiyi verdim'' dedi.