BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

10 metre derinlikte nikah kıydılar

Ankaralı dalgıçlar Ebru Tanalp ile Volkan Güngör'ün Fethiye'deki Akvaryum Koyu'nda, 10 metre derinliğe dalarak temsili nikah kıydı

Abone ol

10 metre derinlikteki nikah masasına gelinlik ve damatlıkla oturan Ebru Tanalp ile Volkan Güngör'ün temsili nikahını Başkent Dalış ve İlkyardım Merkezi (BADİM) Sahibi Erhan Öztürk kıydı.

Ankara'da faaliyet gösteren Güngör A.Ş.nin ortağı jeoloji mühendisi Volkan Güngör ile Çakıl Kafe ve Terazi Peyzaj'ın Sahibi mimar Ebru Tanalp hayatlarını temsili olarak su altında birleştirdi. 

10 METRE DERİNLİKTE NİKAH KIYILDI

Başkent Dalış ve İlkyardım Merkezi'nin (BADİM) dalgıçları Ebru Tanalp ile nişanlısı Volkan Güngör nikahlarını su altında kıydırmaya karar verdi. Ekip geçtiğimiz hafta bu isteklerini gerçekleştirmek üzere 10 kişilik arkadaş grubuyla Fethiye'ye geldi. Gelinlikle damatlığını giyen çift açıldıkları Akvaryum Koyu'nda 10 metreye derinlikte temsili olarak nikah kıydırdı.

Çiftin nikah şahitliklerini Nezih Allıoğlu ve Engin Tanalp yaptı. Nikahı da BADİM Dalış Merkezi'nin Sahibi Erhan Öztürk kıydı. Nikah töreni sonrasında şahitlerle çift su altında halay çekti. Resmi nikahlarının Ankara'da 7 Temmuz'da kıyılacağını belirten Ebru Tanalp 'Tam bir deniz tutkunuyum. Bu nedenle hep denizde kıydırmak istedim. Volkan da beni kırmadı' dedi.