BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

10 gün tecavüz ve işkence

Evinin önünden kaçırdılar... Ormanlık bir alana götürdüler. Uyuşturucu hap verip, tecavüz ettiler, işkence yaptılar...

Abone ol

Adana’da oturan ve nişanlı olan 19 yaşındaki B.B. 16 Mart’ta, evlerinin önünde, komşusunun kızıyla sohbet ederken, tanımadığını söylediği üç kişi tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldı.

SIRAYLA TECAVÜZ ETTİLER

Otomobile bindirildikten sonra eter koklatılarak bayıltılan B.B., gözlerini Hatay’ın Belen ilçesindeki ormanlık alandaki bir evde açtı. İddiaya göre, ikisi güzel Türkçe konuşan, diğeri Arapça konuşan üç kişi, B.B.’ye “Seni burada kessek kimsenin haberi olmaz” diye tehdit ederek sırayla tecavüz etti.

JİLETLE KESİP İŞKENCE YAPTILAR

Kendilerine direnen B.B.’ye uyuşturucu bir hap içirerek dirençsiz hale getiren saldırganlar, vücudunu jiletle kesip, kollarında ve bacaklarında sigara söndürerek işkence yaptı.

İLACI İÇMEDİ, KAÇMAYI BAŞARDI

B.B., 26 Mart akşamı verilen ilacı dilinin altında saklayarak içmedi. Bir süre sonra bayılmış numarası yapan genç kız, kendisini odada bırakıp içki içmeye başlayan zanlıların kapıyı kilitlememesinden yararlanarak kaçmayı başardı. Yakındaki bir akaryakıt istasyonundan ablasını arayan B. ailesi tarafından Adana’ya getirildi.

ARAPÇA KONUŞUYORDU

Verilen eşkal doğrultusunda failler aranırken, önce hastaneye, sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen B.B., gözyaşları içinde şunları anlattı: “Biri esmer, uzun boyluydu. Parmağında altın yüzük, yüzüğünde dikkat çekecek kadar iri taş vardı. Bu yabancıydı, diğer ikisi çok düzgün Türkçe konuşuyordu. Bana böbreğimi aldıklarını söylediler. Karnımda bant vardı. Karşı koyduğum zaman sırtımda, kol ve bacaklarımda sigara söndürdüler.

Her gün ilaç veriyorlardı, bu yüzden kendimde değildim. Bir gün verdikleri ilacı içmiş gibi yaptım, gözlerimi kapattım. Bayıldığımı sanıp çıktılar, ben de kaçtım.”