BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,68
ALTIN 2.411,45
HABER /  GÜNCEL

1 yaşındaki çocuğa bunu da yaptılar

Adana'da zehir tacirleri 1 yaşındaki çocuğu kurye olarak kullandı

Abone ol

Adana'da narkotik timlerinin düzenlediği operasyonda 250 gram eroin ele geçirilirken, zehir tacirlerinin 1 yaşındaki çocuğu kurye olarak kullanmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Polisin takibinden habersiz olan 3 uyuşturucu kaçakçısı, çocuğun koynundaki eroin paketini yola atarken, suçüstü yakalandı.Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana'ya eroin getirileceği bilgisini alan Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, içinde 39 yaşındaki Tarık Ş., nikahsız eşi 24 yaşındaki Burcu G. ve 19 yaşındaki Niyazi G.'nin bulunduğu hafif ticari aracı takibe aldı. Burcu G.'nin kucağında ise 1 yaşındaki oğlu C.Ş.'nin olduğu belirlendi.

Narkotik timleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolundan Adana'ya giriş yapan aracın önünü kesip, durdurmak istedi. Taşıtı kullanan Tarık Ş., polisin 'dur' ihtarına uymayıp, Mithat Özsan Bulvarı'nda kaçmaya başladı. Bu sırada Burcu G., kucağındaki oğlu 1 yaşındaki C.Ş.'nin koynunda sakladığı 250 gramlık eroin paketini yola attı. Uyuşturucu tacirleri kısa süren kovalamacanın ardından Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda yakalandı. Eroin paketi atıldığı yolda bulunup, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanmaya başlanan Tarık Ş.'nin yağma, cinayet, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti suçundan çok sayıda kaydının olduğu, nikahsız eşi Burcu G.'nin de yağma, nitelikli dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından kaydının bulunduğu, Niyazi G.'nin ise benzer suçlardan kayıtlı olduğu belirlendi.Zanlılar ifadelerinde uyuşturucunun kendilerine ait olmadığını ileri sürerken, Tarık Ş. "Benim hasımlarım var, arkamdaki arabayı görünce onlar sandım. O yüzden kaçmak istedim. Peşimdekilerin polis olduğunu bilseydim kaçmazdım" diye kendini savundu.

Burcu G.'nin uyuşturucu kuryesi olarak kullandığı minik oğlu C.Ş. ile olay sırasında araçta bulunan ve adı açıklanmayan 4 yaşındaki ablası da polis korumasına alındı.

 

RESİMLERİNİ ÇEKİP ŞANTAJLA TECAVÜZ ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'da arkadaşı 25 yaşındaki İ.C.'ye, çıplak resimlerini çektikten sonra şantaj yaparak tecavüz ettiği iddia edilen evli 31 yaşındaki Mehmet Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay merkez Atakum İlçesi Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. Bir eczanede kalfa olarak çalışan evli Mehmet Y., yaklaşık 5 ay önce tanıştığı ilaç mümessili İ.C. ile arkadaş oldu. Daha sonra ikili arasında duygusal ilişki başladı ve sık sık görüşmeye başladılar. İ.C., daha önce bekar olduğunu söyleyen Mehmet Y.'nin evli olduğunu öğrenince ayrılmaya karar verdi.

Mehmet Y., İ.C.'yi cep telefonundan arayıp ve zaman zaman da mesaj yoluyla ayrılmaması konusunda tehditler savurdu. Mehmet Y., yine ayrılık kararından vazgeçirmek için genç kadının evine gitti. İ.C. banyo yaptığı sırada gizlice çıplak fotoğraflarını çekti. Mehmet Y., daha sonra bunları internetteki video paylaşım sitelerinde yayınlamakla tehdit ederek İ.C.'ye tecavüz etti.

Bu olayın ardından polise giden İ.C., "Mehmet Y. ile tanıştık ve aramızda duygusal ilişki başladı. Bir süre önce de evli olduğunu öğrenince ayrılmak istediğimi söyledim. Bu isteğimi kabul etmedi. Daha sonra ayrılık konusunu konuşmak amacıyla benim evimde bir araya geldik. Banyo yaptığım sırada gizlice fotoğraflarımı çekmiş ve ayrılmam durumunda internette yayınlamakla tehdit etti. Daha sonra zorla cinsel ilişkiye girdi" dedi. Şikayet üzerine polis, dün Mehmet Y.'yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen Mehmet Y.'yi polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edildi. Mehmet Y., çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

METROBÜS DURAĞINDAKİ TARTIŞMA KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Metrobüs durağında akraba olan iki kişi arasında önce sözlü olarak başlayan tartışmada, birinin bıçak kullanmasıyla cinayetle sonlandı.

Güngören, Merter Metrobüs Durağı'nda dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Karısının amcası Adem Gülpınar ile metrobüs durağına gelen Mehmet K. toplu taşıma aracının gelmesini beklerken sohbet etmeye başladı.

Gülpınar ile Mehmet K. henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, Mehmet K. cebindeki çakıyı çıkarak, Gülpınar'a birkaç defa sapladı. Gülpınar kanlar içinde yere yığılırken, Mehmet K., kaçmak isterken metrobüsün güvenlik görevlileri ve vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Gülpınar, ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

3 ay sonra baba olmanın heyecanını yaşayacak olan Mehmet K.'nın polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Saat 00.00'dan sonra durakta güvenlik görevlisinin bulunmadığını ifade eden bir yolcu, her gün aynı durağı kullandığını ve bazen tinercilerin geldiğini, vatandaşların rahatsız edildiğini söyledi.

Polis olayla ilgili araştırma başlattı.

CİNNET GETİREN ŞİZOFREN ANNE 2 ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]İzmir’in Buca ilçesinde, şizofren tedavisi gören 2 çocuk annesi genç kadın, evinde cinnet getirerek 7 yaşındaki kızı ile 6 yaşındaki oğlunu defalarca bıçakladı. Çocuklarını bıçaklamakla yetinmeyen geç kadın daha sonra ikinci kattan aşağıya attı.

Buca'da yaşayan ve 35 yaşındaki kocası Vahap Ö.’den uzun süredir şiddet gören 27 yaşında ki Meryem bu nedenle şizofren tedavisi görüyordu. Genç kadın kocasının evde bulunmadığı sırada cinnet getirdi. Evde bulunan iki çocuğunu defalarca bıçaklayan Meryem Ö, daha sonra iki çocuğunu ikinci katta bulunan evin balkonundan aşağıya attı.

POLİSE KOMŞULAR HABER VERDİ

Meryem Ö.’nün çocuklarını bıçaklayarak balkondan aşağıya attığını fark eden komşuları durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinden yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan çocuklardan Asiye Ö. (7) kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma, Yahya Ö. (6) ise Buca Kadın Doğum Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

UZUN BİR SÜREDİR ŞİZOFREN TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Olay sonrası gözaltına alınan anne Meryem Ö., Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Meryem Ö.’nün burada uyutulduğu ve uyandırıldıktan sonra ifadesinin alınacağı öğrenildi. Meryem Ö.'nün bir süredir şizofren tedavisi gördüğü ileri sürüldü. Meryem Ö.'nün kocası Vahap Ö.’nün mermer işiyle uğraştığı ve olay sırasında evde bulunmadığı belirtildi.

BİR GÖCE ÖNCE DE KOCASINA SALDIRMIŞ

Zanlı Meryem Ö.’nün, çocuklarını öldürmeden bir gece önce yine cinnet getirdiği ve kocası Vahap Ö.’ye bıçakla saldırdığı iddia edildi. Vahap Ö.’nün engellediği kadının hastaneye kaldırıldığı, burada bir süre tutulduktan sonra ise evine gönderildiği belirtildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri Meryem Ö.’nün kocası Vahap Ö.’yü ifadesini almak üzere gözaltına aldı. Zanlı Meryem Ö.'nün de hastanedeki tedavisinin ardından Cinayet Büro Amirliği'ne götürüleceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AĞRIYAN MİDESİNDEN ÇIKAN ŞOK ETTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, mide ağrısı şikayeti üzerine hastaneye giden adamın, sokakta yürürken vücuduna kurşun isabet ettiği ortaya çıktı.

Olay iki gün önce Altıparmak Caddesi'nde meydana geldi. Recep Ulukavak (51), karnına isabet eden bir kurşunla yaralandı.

Vurulduğunu anlamayan Ulukavak, eve gittikten sonra mide ağrısı şikayetleri üzerine hastaneye kaldırıldı.

Çekilen röntgen sonucu Ulukavak'ın midesinde kurşun bulunduğu anlaşıldı.

Kurşunun, Ulukavak'ın göbek deliğinden girdiği belirlendi. Devlet Hastanesinde ameliyata alınan Recep Ulukavak, kurtarılamadı.

Soruşturmayı derinleştiren polis, Ulukavak'ın hesap tartışması yüzünden havaya ateş ettiği iddia edilen gazinocu Fikret B. tarafından vurulduğunu belirledi.