BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  GÜNCEL

1 günde 3 toplantı! Bahçeli uyukladı!

3 genişletilmiş il istişare toplantısına katılan MHP lideri Bahçeli, yoğun tempoya yenik düştü.

Abone ol

Bir günde partisinin 3 genişletilmiş il istişare toplantısına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yoğun tempoya yenik düştü. Bahçeli'nin, İl Başkanı Yalçın’ın konuşmasını dinlerken, yoğun tempoya yenik düşerek gözlerinin zaman zaman kapandığı görüldü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Burdur İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı’na katıldı. Afyonkarahisar’da düzenlenen istişare toplantısının ardından karayolu ile Burdur’a gelen Bahçeli’yi il girişinde partiler tarafından karşılandı. Bahçeli, ardından toplantının yapılacağı öğretmenevine geldi.

Toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Şevkat Çetin, Oktay Öztürk, Emin Haluk Ayhan, Zühal Topçu, TBMM Başkanvekili Koray Aydın, Antalya milletvekili Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Burdur milletvekili Alparslan Dursun ve milletvekilleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı, “Helal süt emmiş helal lokma yemiş Burdur’daki evlatlarınız olarak zatıalinizi ilimizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Yol, ahlaklı, erdemli ve haramdan sakınan liderlerin yoludur. İşte bunun için sizinle yol yürümekten, yol arkadaşı olmaktan mutluyuz, bahtiyarız, gururluyuz. Muhterem liderimizin her kademedeki yol arkadaşları sizlerde hoş geldiniz sefa verdiniz. Liderimizi görmek ve dinlemek için büyük bir şevk, büyük bir heyecan büyük bir inançla koşarak geldiniz, salonu doldurdunuz. Sizler de hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bir kez daha teşekkür ediyor, yüksek heyetinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Ne mutlu Türküm diyene!” dedi.

Toplantının kalan bölümü basına kapalı olarak devam etti. Bahçeli, toplantı çıkışı bir partilinin 2 yaşındaki Bahadır Emir Güney isimli çocuğunu kucağına arak sevdi.

“BAHÇELİ’NİN ISPARTA PROGRAMI”

MHP Lideri Bahçeli’nin Burdur’dan sonraki durağı ise Isparta oldu. Bahçeli partisinin il başkanlığı tarafından Barida Otel’de düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı’na katıldı. Salona girerken alkışlarla karşılanan Bahçeli, kalabalığı selamladıktan sonra yerine oturdu. Bahçeli’ye Burdur’daki protokol eşlik etmeye devam etti.

Toplantının açılışında konuşan MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, ekonomik büyümeleri göremediklerini söyledi.

Isparta’da işsizliğin sorun olduğunu açıklayan Yalçın, “Isparta sahipsiz ve yalnız kalmıştır. Isparta gerekli desteği almamıştır. Kamu yatırımlarında 70’inci sıraya gerilemiştir. İlimizde 13 yılda kapanan işyeri sayısı 14 bin 324’tür. Borcunu ödeyemeyen, icralık olan 20 binden kişi vardır. Isparta teşvikte ise 2’inci bölgededir. AKP ile Isparta sanayide çökmüştür. Takipteki tüketici kredileri 32 kat artmıştır. AKP dönemi politikaları ile Isparta’da her 10 kişiden biri icralık olmuştur” dedi.
Yalçın 2015 milletvekilliği genel seçiminde oy oranını yüzde 40 arttırdığının altını çizdi.

YORGUNLUKTAN UYUYAKALDI!

Bahçeli'nin, İl Başkanı Yalçın’ın konuşmasını dinlerken, yoğun tempoya yenik düşerek gözlerinin zaman zaman kapandığı görüldü. Yalçın’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.