BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,92
ALTIN 2.443,45
HABER /  MAGAZİN

Yoga ile Namaz'ı kıyaslaması olay yarattı

Gençler arasında geniş bir hayran kitlesi olan rapçi Sagopa Kajmer'in namaz ve yoga karşılaştırması yaptığı sözleri sanal alemde olay oldu.

Abone ol

TV Net'te Mustafa Özkaya'ya konuk olan Sagopa Kajmer'in (Yunus Özyavuz) beyin göçü ve namaz hakkında açıklamalarda bulunduğu vidosu bir anda facebook ve diğer paylaşım sitelerinde en çok paylaşılan video oldu..

Türkiye'nin acınacak hale geldiğini söyleyen Kajmer, "Beyin göçü öyle bir hal aldı ki, Türkiye'de sadece beyinsizler"  diyor ve ekliyor: "Dünyanın en geri kalmış ülkenin, puta tapan insanlarının yöntemlerini bu ülkeye getirip Yoga diye Müslümanlara pazarlıyorlar. Bir öğretiyi, puta tapmayı bana çağdaşlık olarak getiren beyinsizleri televizyonlarda görüyorum.. Yoga yapalım rahatlayalım diyorlar. Git Namaz kıl rahatla, sen müslüman değil misin, aptal mısın sen"

Kajmer, 'Bu ülkede Namaz'ı yobazlık zannediyorlar. Allah'a ayıp ediyorlar. Sonra gidip Allah'ın en çok kızdığı putların önünde sözde yoga yaparak duruyor, o putların bir yerlerine birşeyler yaparak medet umuyorlar. Bu insanlık mı?" diye sorduktan sonra ekranlara çıkan bilim adamlarına şu sözlerle çatıyor:

"Sen eğer Müslüman'ım diyorsan, Kur'an-a hürmet edeceksin. Öyle kötü bir durumdayız ki, kendisine bilim adamı diyen insanlar, Hadisler yalan deyip duruyor Şebelekler. Benim kadar cesaretli olsalardı bu din bu ülkede bu hale gelmezdi. '
şeklinde konuştu.

İŞTE FACEBOOK'TA İZLENME REKARUNA KOŞAN O VİDEO