BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yılbaşında nasıl giyinmeli En güzel yılbaşı elbiseleri

Yılbaşında ne giymeli? Yılbaşına sayılı günler var. Yılbaşı yaklaşırken herkesi tatlı bir ne giysem telaşı sardı. İşte tüyolar...

Abone ol

Yılbaşında ne giymeli sorusu özellikle kadınların kafasını en çok kurcalayan sorulardan... Yılbaşında nasıl giyinmeliyim soru işaretlerini gidermek için gecenin konseptini düşünmek ve göz önüne almak şart.

Yılbaşı gecesinin olmazsa olmazları neler? Kaçınılması gereken moda hataları nedir? Parti stilinde en etkili parçalar hangileri? 'Yılbaşı gecesi ne giyeceğim' paniğine son vermek için en güzel yılbaşı elbiselerini sıraladık.

Siz de yılbaşı gecesinin en gösterişli kadını olmak istiyorsanız yılbaşında ne giymeli önerilerimize kulak verin.

uzun-elbise.jpg

Kutlama yaptığınız yer bir davet salonu ya da çok şık bir kokteyl ise uzun elbise giyebilirsiniz... 


screen-shot-2014-12-27-at-5.56.04-pm.png 

Dekoltenizi iyi ayarlayın ve bulunduğunuz ortama göre rahat edebileceğiniz elbiseler seçin...

saten-elbise.jpg

Bölgesel fazlalıkları olmayanlar için saten elbise de kesimi iyi olduğu sürece çok şık ve geceyi kurtarıcı bir parçadır.

 ofis-sikligi.20141227180434.jpegYılbaşını ofiste kutlayacaksınız; nitekim her gün birlikte çalıştığınız ve huylarını bildiğiniz kişilerle bir aradasınız demektir. Bir kaç noktaya dikkat etmek yeterli olacaktır.

Genelde çalıştığınız iş arkadaşı grubunun yanı sıra üst düzey yöneticilerin de katılabileceğini aklınızda bulundurun. Büyük bir etkinlik planlanacaksa uzun süre ayakta durabileceğinizi hesaba katarak rahat bir şey seçin.

Eğer herkesin dans edeceğin bir eğlence şeklinde olacaksa 10 cm'lik topukluları bir kenara bırakın. Saatlerce bu ayakkabılarla hareket etmek pek de kolay olmayacaktır.

Parti gündüz gerçekleşecekse işte çalışırken giyebileceğiniz bir elbise tercih edin. İş çıkışı düzenlenecekse hem şık hem de işe uygun bir elbise tercih edilebilir. Ciddi bir ortam oluşacağı için aşırıya kaçmamak gerekir. Fazla makyaj, parıltılı renkler ve süper mini etekler bazı şirketlerde hoş karşılanmayabilir.

Seçtiğiniz ayakkabılar rahat ancak şık olsun. Örneğin hoş kırmızı bir çift ayakkabı hem partinin havasına uygun hem de şık görünecektir.

Partiler genellikle pek çok çeşitte yiyeceğin ve içeceğin ufak bar masaları üzerinde sunulmasıyla bilinir. Yani bu, gece boyu yemek yiyebileceğiniz veya bir şeyler atıştırabileceğiniz anlamına gelir. Ağır makyaj, dağılan rujlar ve parlatıcılar bu nedenle pek de önerilmemektedir.

spor-giyim-12.jpg
Yılbaşını evde geçirecekseniz en güzeli sportij deri-jean karışımı pantolon ve ceketler...

deri-elbise.jpg

2014'ün kuşkusuz en güzel trendlerinden biri olan deri elbiselere 2015 yılbaşında bir şans verin...