BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.448,33

Yeteneklerimizle dikkat çekebiliriz

Yaratıcı yeteneklerimizi iyi değerlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Hobilere ve sanatsal faaliyetlere zaman ayırabiliriz.

Bugün 27 Haziran Salı... Mars günündeyiz...

Aslan burcundaki Ay yaşam enerjimizi ve coşkumuzu arttırabilir. Yaratıcı yeteneklerimizi iyi değerlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Hobilere ve sanatsal faaliyetlere zaman ayırabiliriz.

Öğle saatlerinde itibaren Ay, Boğa burcundaki Venüs ve Yay burcundaki Satünr ile güçlü açılar yapacak. Arzu ve hedeflerimize daha fazla odaklanabilir, kararlı ve tutkulu davranabiliriz. Aşırı sahip olma güdüsü para, mal, kişisel zevkler, takdir görme gibi arzularda aşırılıklar yaratabilir. Başarı beklentisini kısa değil uzun vadeli tutmalıyız. Günlük fırsat ve şanslar yerine istikrarlı ve devamlı kazançlara yönelmek daha doğru olabilir.

Yengeç burcundaki Merkür, Terazi burcundaki Jüpiter ile dik açı yapacak.  Yuva ve aileye ait kavramları idealize edebilir, olaylara duygusal yaklaşabiliriz. Bu durum objektif karar vermemizi zorlaştırabilir. Seyahat etme düşüncelerimiz güçlenirken, kısa, uzun geziler yapabilir, aile üeyeleri ve akrabalarla iletişimi arttırabiliriz.

Akşam saatlerinde Ay, kuzeydüğümle birleşecek ve Koç burcundaki Uranüs ile üçgen açı yapacak. Heyecan ve coşkumuzun artabileceği bu saatlerde yeni kişilerle karşılaşabilşri ilginç teklifler alabiliriz. Kadın figürlerin önemli destekleriyle karşılaşabiliriz.