BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37

Mars Boğa burcuna geçiyor

Mars 31 Mart’a kadar Boğa burcunda ilerleyecek. Güvenlik oluşturma ve sahip olma dürtülerimiz güçlenebilir.

Bugün 14 Şubat Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne hareketli ve değişken enerjiler veriyor. Zihnimiz hızlı çalışabilir ve bir çok konuyla ilgilenebiliriz.

Sosyal enerjilerin güçlendiği sabah saatlerinde yakın çevremizle iletişimimiz da artabilir. Akrabalar, komşular, arkadaşlar gün genelinde daha fazla gündemimizde olabilir. Ev dışında daha fazla zaman geçirebilir, kısa ve uzun seyahatler yapabiliriz.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Balık burcundaki Neptün ile dik açı yapacak. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabileceğimiz bu saatlerde estetik, güzellik, sanat ve romantizm gibi konular belirleyici olabilir. Bazı duygusal problemlerimizde arkadaşlarımızın desteğini almamız mümkün. Ortak idealler ve amaçlar etrafında toplandığımız kişilerle grup organizasyonlarına katılabilir, hareketli bir gün geçirebiliriz.

Enerji gezegenimiz Mars bugün Boğa burcuna geçecek. Mars 31 Mart’a kadar Boğa burcunda ilerleyecek. Güvenlik oluşturma ve sahip olma dürtülerimiz güçlenebilir. Bu dönemde maddi güvenliğimiz, parasal kazançlarımız ve kişisel zevkler için daha fazla enerji harcarken, yeni girişimler ve değişimlere daha temkinli yaklaşıp, ağır ve inatçı tavırlar sergileyebiliriz.