BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Yalova seçimleri bu kez tamamlandı

Yalova'da yinelenen seçimler sonucunda seçilen CHP'li Veffa Salman, mazbatasını aldı.

Abone ol

Yalova'da yerel seçimler bu kez tamamlandı. Yalova Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP adayı Vefa Salman, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Salman, seçim sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden AK Partili sandık görevlisi Ahmet Küçük'ün vefatı nedeniyle, mazbata alma töreni düzenlemediklerini, sadece basın mensuplarının davet edildiğini vurguladı.

'HAK ETTİĞİM KOLTUĞA OTURACAĞIM'

Allah'ın adaletine her zaman inandığını dile getiren Salman, "Allah'ın adaletinin tecelli ettiğini söyledim bana her sorulduğunda. Bu bugün tecelli etti. Buna ben her zaman inanmıştım. Bu seçim süreci tamamlandı. Hak ettiğim koltuğa kısmetse yeniden oturacağım. Bundan sonraki hedefimiz her zaman söylediğim gibi bütün Yalova'nın, yüzde 100'ün başkanı olmak.

Zaten buraya ben o şekilde geldiğime inanıyorum. Asla ayrımcılık yapmadım. Ötekileştirmeden ve en önemlisi bunun temelinde hümanizm var, sevgi var. O slogan sadece seçimde kullanılmış bir slogan değil. Benim bundan sonraki belediye başkanı sıfatıyla idare tarzımda Yalova’yı Yalovalılarla, halkla bütünleşerek birlikte yönetmek ve sevgiyle büyütmek" diye konuştu.