BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Yalın pişmanlık duymuyor

Tuba Ünsal'dan birkaç hafta önce ayrılan genç şarkıcı Yalın, bu beraberlikten hiç pişmanlık duymadığını açıkladı.

Abone ol

"Hayatımda hiçbir şeyden pişman olmadım. Yaptığım her şeyin sonuna kadar arkasındayım, çünkü yüreğimden gelerek yaptım. Ben duygularımdan beslenen biriyim" diyen Yalın, Ünsal'ın adının şimdilerde Yeşim Salkım'ın eski eşi Arben İçli’yle anılması konusunda ise yorum yapmaya yanaşmıyor.

TUBA'DAN PİŞMAN DEĞİLİM

"Herşey Sensin" adlı şarkıyla müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Yalın, albümüyle aynı adı taşıyan şarkıya önceki gün klip çekti. Yönetmenliğini Süleyman Yüksel'in yaptığı klip çekimleri Midas Stüdyoları'nda gerçekleşti. Alexia Sommerville styling danışmanlığı için Londra'dan özel olarak geldi. Yalın, Tuba Ünsal ile biten ilişkisini soran basın mensuplarına "Hayatımda hiçbir şeyden pişman olmadım. Yaptığım her şeyin sonuna kadar arkasındayım. Çünkü yüreğimden gelerek yaptım. Yüreğine, hislerine güvenmek, onun da arkasında durmak gerekir. Ben duygularımdan beslenen biriyim. Yaşadıklarımı kendi içimde yaşamaya, kendimi çok açmamaya çalışıyorum" dedi.

Yalın, Tuba Ünsal'ın Yeşim Salkım'ın eski eşi Arben İçli’yle olan ilişkisiyle ilgili sorulan sorulara ise "Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum" diyerek yanıtsız bıraktı. Son dönemlerde magazin basınında çok fazla yer alan Yalın, bu konuyla ilgili "Magazin bu işin içinde var olan bir şey, tabii ki ben de çıkıp gezeceğim, ben de aşık olacağım, yanlış da yapacağım doğru da yapacağım. Hayatın içinde bu da var" dedi.

Neslihan Kara-Hürriyet