BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,96
HABER /  EKONOMİ

Vestel'den ilk yerli OLED TV

Vestel, Türkiye’nin ilk yerli OLED TV'sini tanıtacak.

Abone ol

Şirket açıklamasına göre, Vestel, ilk yerli OLED TV’sini 2 – 7 Eylül 2016 tarihleri arasında Berlin’de gerçekleşecek Uluslararası Elektronik Ürünler ve Teknolojileri Fuarı IFA'daki 3 bin metrekarelik standında tanıtmaya hazırlanıyor.

OLED TV teknolojisi fuarın ardından Vestel satış noktalarında tüketici ile buluşacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Türkiye’nin ilk OLED TV'sini üretmekten heyecan duyduklarını belirtti.

TV teknolojisine yıllardır yaptıkları yatırımla Türkiye'de TV pazarında birinci sırada olduklarını ifade eden Erdoğan, TV teknolojisinde öncü olmayı hedef edinmiş bir şirket olarak  yeni bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını aktardı.

Geçen yıl çıkardıkları ilk yerli kavisli TV'nin ardından ilk yerli üretim OLED TV’yi tüketicilerle buluşturarak, dar açılarda bile görüntüyü bozmadan sunabilen teknolojisi sayesinde kusursuz bir TV izleme deneyimi sunacaklarını dile getiren Erdoğan, "Görüntü kalitesi konusunda oldukça dikkat çekici bir performans sunan OLED TV üretimine yaptığımız yatırım ile Türkiye’de ve dünyadaki TV pazarımızı daha da büyüteceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.