BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Venüs İkizler burcuna geçiyor

Venüs bugün Boğa burcundan ayrılıp İkizler burcuna geçecek. İlişkiler, ortaklıklar, aşk, sevgi, estetik, sanat ve sosyal kavramlarda bilgi paylaşımını ve iletişimi önemseyebiliriz.

Bugün 24 Mayıs Salı...Mars günündeyiz...

Güne boşlukta başlayan Ay 08:34’de Oğlak burcuna geçecek.

Duygularımızı geri plana alarak ciddi ve kararlı davranabiliriz. İş, kariyer, görev ve sorumluluklar ön plana çıkabilir. Otorite pozisyonları ve aile büyükleri ile ilgili konular da gün içerisinde gündeme gelebilir.

Venüs bugün Boğa burcundan ayrılıp İkizler burcuna geçecek.

Gökyüzünde Jüpiter'den sonra ikinci iyicil (benefik) gezegen olarak kabul edilen Venüs bulunduğu burca ve haritalarımızda temas ettiği noktalara önemli yararlar sağlayabilir.

Venüs hava elementi İkizler burcunda ilişkilerde zihinsel iletişimi, entellektüel paylaşımları ön plana çıkarabilir. Venüs İkizler burcunda iken uzun süreli bağlılık, sadakat, sorumluluk gerektiren ilişkilere çekimser yaklaşabiliriz. Genellikle daha yüzeysel gelip geçici ilişkileri tercih edebiliriz.

Venüs burada sosyal konularda hareketli ve eğlencelidir. Değişik sınıf ve gruptan kişilerle birlikte olmak, bilgi alışverişinde bulunmak keyifli hale gelebilir.

Eğitim, seyahat ve iletişim ile ilgili konularda çeşitli şanslar karşımıza çıkabilir ve bu alanlarda maddi gelir elde edebiliriz.

 Venüs 17 Haziran’a kadar İkizler burcunda ilerleyecek. Bu süre içerisinde İkizler, Yay, Terazi, Kova, Koç ve Aslan burçlarını daha fazla destekleyecek.