BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Venüs Boğa burcuna geçiyor.

Sabah erken saatlerde Ay Boğa burcundaki Güneş ile kare açı yapacak ve son dördün fazına ulaşacak.

Bugün 30 Nisan Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Kova burcunda ilerleyen Ay güne bağımsız ve yaratıcı enerjiler veriyor. Sabah erken saatlerde Ay Boğa burcundaki Güneş ile kare açı yapacak ve son dördün fazına ulaşacak.

Yeniayda başlamış bazı girişimlerin, oluşan fikirlerin olgunlaştığı sonuç verdiği bir dönemdeyiz. Duygu ve düşüncelerimiz arasında gerilim oluşması mümkün. Karşı cinsle ilişkilerimizde de sabah saatlerinde daha özenli olmalıyız.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Yay burcundaki Satürn ile uyumlu görünüm yapacak. İş, eğitim, kariyer gibi konularda sağlam temeller oluşturabilir, güvenli hareket edebiliriz.

Daha çok geçmişte yaptığımız uygulamaların, harcadığımız emeklerin karşılığını alabileceğimiz, geri dönüşlerle karşılaşabileceğimiz bir gündeyiz.

Akşam saatlerinde Ay, Koç burcundaki Uranüs ile ahenkli görünüm yaptığında heyecan ve yaratıcılığımız artabilir. İlginç kişilerle tanışmamız, orjinal teklifler almamız mümkün.

Venüs bugün Boğa burcuna geçiyor. Venüs Boğa burcunda yöneticidir ve çok güçlüdür. Sevgi, aşk, sanat, güzellik, estetik, uyum, para, maddi güven, konfor, dünyasal ihtiyaç ve zevkleri temsil eden Boğa burcundaki Venüs tüm bu alanlarda daha faydalı ve güçlü pozisyonda olacak.

24 Mayıs'a kadar Boğa burcunda ilerleyecek olan Venüs iş ve özel ilişkilerimizde ve maddi konularda şanslar verirken, daha sağlam ve kalıcı değerler üretebiliriz.