BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ve İstanbul'da kar başladı

Günlerdir beklenen kar nihayet kapıya dayandı. İstanbullular güne beyaz örtüyle başladı.

Abone ol

890333.jpgDün sınır kapısından giren kar bugün İstanbul'da etkisini gösterdi. Özellikle yüksek kesimlerde yağan kar nedeniyle araçlar yollarda kaldı.

İstanbulluların sabah mesaisi çileli başladı.

İstanbul'da sabaha karşı başlayan kar yağışı etkili oluyor. Kentin özellikle yüksek kesimleri karla kaplandı. Kar ve buzlanma sebebiyle trafikte de aksamalar yaşanıyor.

BÜYÜKÇEKMECE TARAFLARINDA ETKİLİ KAR YAĞIŞI

Beklenen kar yağışı Büyükçekmece, Hadımköy, Beylikdüz gibi ilçelerde etkili olmaya başladı. Şehrin yüksek kesimlerini beyaza bürüyen kar, trafiği de olumsuz etkiledi. Vatandaşlar kayganlaşan üst geçit ve yollarda yürümekte zorlandı.

SABAH SAATLERİNDE ETKİSİNİ ARTTIRDI

İstanbul'da hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte sabaha karşı hafif kar yağışı başladı. Kar, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Özellikle kentin yüksek kesimleri ile bazı ilçeler beyaz örtüye büründü. Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle trafiğe çıkan araçlar ilerlemekte zorluk çekti.

ARALIKLARLA DEVAM EDİYOR

Belediyenin tuzlama araçları trafikte aksama yaşanmaması için aralıksız çalıştı. Kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

İSTANBUL'DA HAYAT FELÇ OLDU

Şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar yerinden söküldü, yollardaki buzlanma nedeniyle trafik kazaları meydana geldi.İstanbul'da gece saatlerinde etkisini artıran rüzgar bazı ilçelerde ağaçları yerinden söktü.

Boğaz Köprüsü'ndeki zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine çarptı. 3 sürücünün hafif yaralandığı kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat köprüde trafik çift yönlü durdu. Kazaya karışan otomobillerin yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Öte yandan, Eyüp Alibeyköy Sakarya Mahallesi Çavdar Sokak'ta meydana gelen toprak kaymasında bir gecekonduda kalan 3 kişinin kendi imkanlarıyla kurtulduğu bildirildi.

İDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

İstanbul’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO’nun bazı seferleri iptal edildi.

İDO’dan yapılan duyuruda, sabah saat 07.00’daki Yenikapı-Bandırma, 07.30’daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve 08.00’daki Armutlu-Armutlu T.K. -Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü ve hızlı feribot seferlerinin yapılamadığı bildirildi. Saat 18.30’da yapılması planlanan Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferinin de yapılamayacağı bildirildi.