BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Uçakta rahatsızlanan Mustafa Sarıgül hastaneye kaldırıldı!

Sivas'a gitmek için uçağa binen Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül uçakta fenalaştı. İlk müdahale kabin ekibi tarafından yapılan Sarıgül hastaneye kaldırıldı. Sarıgül'ün sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Abone ol

Şişli Belediyesi'nin eski başkanlarından Mustafa Sarıgül, bu sabah Türk Hava Yolları'nın İstanbul - Sivas seferini yapan yolcu uçağında rahatsızlandı.

Edinilen bilgilere göre, sabah saat 05.00’te Sivas’a gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen Sarıgül, uçağa bindikten kısa bir süre sonra rahatsızlandı.

GÖĞSÜNDE AĞRI HİSSEDİNCE

Göğsünde ağrı hisseden Sarıgül’e ilk müdahaleyi kabin ekipleri yaptı. Uçağa çağrılan sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen Sarıgül, ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı.

İLK MÜDAHALEYİ KABİN EKİBİ YAPTI

Yolcu alımının hemen ardından rahatsızlanan Sarıgül'e ilk müdahaleyi kabin ekibi ve uçakta bulunan bir doktor yaptı.

MUSTAFA SARIGÜL AÇIKLAMA YAPTI

Mustafa Sarıgül Twitter üzerinden sağlığı ile ilgili bir açıklama yaptı. Sarıgül'ün mesajı şöyle: "Sivas üzerinden İstanbul yolculuğumuz sırasında üst solunum yolları enfeksiyonu ve ufak bir tansiyon düşüklüğü sebebiyle hastaneye ulaştırıldık. Şu an sağlık durumumuz gayet iyidir. Tüm dostlara teşekkür ederiz."

UÇAKTAN İNDİRİLDİ

Müdahalenin ardından uçuşu gerçekleştiremeyeceği anlaşılan Sarıgül uçaktan indirilerek hastaneye kaldırıldı.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA!

Mustafa Sarıgül'ün sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Mustafa Sarıgül’ün yeğeni Murat Sarıgül, “Bu sabah, bayram ziyaretleri için Erzincan, Sivas, Kastamonu gibi yerlere gidecekti. Ancak gribal enfeksiyona bağlı mide bulantısı nedeni ile hastaneye gidildi. Şimdi Etiler’de bir hastanede. Şu anda durumu iyi istirahat ediyor” dedi.