BIST 9.722
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.425,83
HABER /  GÜNCEL

Twitter'dan Federasyon'a tepki yağdı

UEFA'nın Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men kararına Twitter'dan da tepki yağdı

Abone ol

Ünlü isimler, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmemesi kararını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yorumladı.

İşte ünlülerin Twitter mesajları: 

Ahmet Çakar: Tüm zamanların en skandal federasyon kararı!!! Mehmet Ali Aydınlar'ın bir Fenerbahçeli olarak federasyonun başında olması bir fiyaskodur. O koltukta bir dakika bile oturmamalıdır.

Fazıl Say: TFF ciddi bir rezilliğe imza attı. Futbol tarihimizdeki gelmiş geçmiş en rezil durumdur. Başkan hapistedir. Ve takımın suçu nedir? Suçlu mudur? Hala muallaktadır net cevabı yoktur. Twitter'da "ölürken sol yumrugunu kaldırdı ve son sözü Fenerbahçem oldu" tarzı 15 milyon kişi var sanırım. Helal olsun bize. TFF istifa!!

Turgay Demir: Birileri Fenerbahçe adını Maçor bey misali insanları korkutmak için kullandı yıllardır, şapka düştü, kel göründü nihayet! Tavşan kazandı

Levent Üzümcü: Ya böyle ufak ufak düşüreceklerine aniden paaaat diye düşürseler ya. Fenerbahçe ne kaybeder Fenerbahçeliğinden?

Hakan Yılmaz: Bu sene Fenerbahçe'yi küme düşürsünler ve bu belirsizlik bitsin bence.

Berna Laçin: Türk futbolu niye bir yere gidemiyo diye sorarsınız sonra. işte şu an kına yapmakla meşgul bazı sporsevmez kendini severler yüzünden.

Itır Esen: Korkak TFF sen bu kadar basiretsiz davranırsan gelir göbeğini eloglu keser.

Hüseyin Köroğlu: Fenerbahçe futbol dahil, tüm dallarda bu yıl spora ara vermeli. Çünkü sorun spor değil, bilen biliyor!

Bedri Baykam: Meşhur cehennemde Türkiye kazanı hikayesi: Kıskançlıktan insanlar birbirini aşağı çektiği için başında zebaniye gerek yok! Teşekkürler cüceler. Fenerbahçe derhal UEFA'ya tarihinin en büyük davasını açmalıdır. Ayrıca CAS'a müracaat etmelidir.