BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Türkan Şoray izdiham kurbanı oldu

Ünlü Sinema Sanatçısı Türkan Şoray’ın başkentteki imza töreninde zor anlar yaşadı

Abone ol

Yaşanan izdiham ve organizasyondaki bozukluk nedeniyle ünlü sanatçı ezilme tehlikesi geçirirken, yaşananlar karşısında göz yaşlarına hakim olamadı.

Ünlü Sinema Sanatçısı Türkan Şoray yeni çıkardığı “Sinemam ve Ben” adlı kitabının imza töreni için bugün Ankara’ya geldi. ATO Congresium’da düzenlenen imza törenine Başkentliler yoğun ilgi gösterdi. Çok sayıda Şoray hayranı ünlü sanatçıdan imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı. İmza töreninde yaşanan izdihamın yanı sıra organizasyon bozukluğu nedeniyle Türkan Şoray zor anlar yaşadı.

Tansiyonu çıkan Şoray, önce kısa bir ara verdi ardından tekrar dönerek kitaplarını imzalamaya çalıştı ancak yaşanan izdiham nedeniyle yalnızca 10 kitabını imzalayabildi. Yaşananlar nedeniyle ünlü sanatçı organizasyonu düzenleyen şirket yetkililerine tepki gösterirken bir yandan da gözyaşlarına hakim olamadı.

YARIDA BIRAKTI

Yaşananlara rağmen kitap imzalamayı sürdürmek isteyen Şoray, ezilme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca imza törenini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Ayrıca özel güvenlik görevlileri yaşanan izdihamda yeterli olmayınca bu kez polis devreye girdi. Fakat polis bile yaşanan izdiham karşısında başarılı olamadı.

Yaşanan izdiham nedeniyle imza töreninde kullanılan masa vatandaşların aşırı yüklenmesi nedeniyle kırıldı. Türkan Şoray’ın kongre merkezinden ayrılmasının ardından vatandaşların organizasyon şirketine tepkileri ise devam etti. Vatandaşların bir kısmı da organizasyonu yapan şirket görevlileriyle kavga ederek, şirket görevlilerinden şikayetçi oldu.