BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.458,21
HABER /  MAGAZİN

Tuğba Beyazoğlu kimdir nereli Rüzgar Erkoçlar'ın eşi

Tuğba Beyazoğlu kimdir aslen nereli kaç yaşında? Rüzgar Erkoçlar ile dünyaevine giren Tuğba Beyazoğlu merak ediliyor. Peki Rüzgar Erkoçlar'ın eşi Tuğba Beyazoğlu ne iş yapıyor kaç yaşında? Tuğba Beyazoğlu ile ilgili tüm detaylar internethaber'de

Abone ol

Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyazoğlu dün dünyaevine girdi. Herkes Rüzgar Erkoçlar'ın kalbini çalan Tuğba Beyazoğlu'nu merak ediyor. Peki Tuğba Beyazoğlu kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor?

Makyöz Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar ile yaşadığı aşkla adını geniş kitlelere duyurdu. Fenomen Kerimcan Durmaz ile de bir dönem çalışan Tuğba Beyazoğlu İnstagram'da neredeyse her anını paylaşıyor. İnstagram'da 12 binden fazla takipçisi olan Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar ile fotoğrafını sık sık paylaşıyor. Rüzgar Erkoçlar’dan 7 yaş küçük olan Tuğba Beyazoğlu, 24 yaşında.

14 ŞUBAT'TA EVLİLİK TEKLİF ETTİ

Rüzgar Erkoçlar sevgilisi Tuğba Beyazoğlu'na 14 Şubat'ta evlilik telif etti. Dün akşam dünyaevine giren Tuğba Beyazoğlu instagram'ı sık kullanan ünlülerden. Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu'nun balayında nereye gideceği henüz belli değil.