BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.243,66
HABER /  GÜNCEL

TSK acı haberi duyurdu! 2 askerimiz şehit düştü

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt içi ve dışında gerçekleştirdiği terör operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. Bu mücadele sürerken TSK, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bir, Hakkari'de de bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Abone ol

TSK'dan yapılan son dakika açıklamaya göre Afrin'de terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda bir asker şehit oldu. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde de bir askerin şehit olduğu bildirildi.

TSK'dan yapılan açıklama şu şekilde;

17 Şubat 2018 tarihinde Hakkâri/Şemdinli bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında icra edilen operasyonlarda ise bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz.

Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Afrin'de ortaya çıktı! Yeleklerdeki armaya dikkatAfrin'de ortaya çıktı! Yeleklerdeki armaya dikkatAfrin'de ortaya çıktı! Yeleklerdeki armaya dikkatAfrin'de ortaya çıktı! Yeleklerdeki armaya dikkatHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN