BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,02

Toplumsal konulara ilgimiz artıyor

Kollektif gezegenlerin olumlu açıları özellikle toplumsal alanlarda hızlı gelişmeler yaratabilir.

Bugün 25 Aralık Pazar... Güneş günündeyiz...

Akrep burcundaki Ay sabah 10:22’de Kova burcundaki Venüs ile dik açı yapacak ve boşluğa girecek. Ay günün geri kalanında önemli bir açı yapmayacak.

Bugün aile üyelerimiz, annemiz ve çevremizdeki kadın figürlerle ilgili konular öne çıkabilir. İlişkilerimizde temkinli hareket etmeliyiz. İletişim sorunları ve gereksiz alınganlıklar huzursuzluk yaratabilir. Güzellik, estetik ve sanat ile ilgili konularda da memnun olmamız zor görünüyor. Sabit düşünceler ve egodan uzak durmalıyız.

Bugün Yay burcundaki Satürn ve Koç burcundaki Uranüs arasındaki üçgen açı kesinleşirken, Venüs, Jüpiter, Satürn ve Uranüs ile uyumlu açılar yapacak.

Kollektif gezegenlerin olumlu açıları özellikle toplumsal alanlarda hızlı gelişmeler yaratabilir. Bilim, teknoloji, bilişim, internet, sosyal medya, uzay, astronomi alanlarda sürpriz durumlarla karşılaşabiliriz. Özel yaşamlarımızda ilginç kişilerle tanışabileceğimiz, heyecan yaşayabileceğimiz bir gündeyiz. İş, kariyer ve eğitim alanlarında da keyifli gelişmeler olabilir.