BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,63
HABER /  GÜNCEL

TBMM'de uyuyan Uğur Işılak'tan ilginç açıklama!

AK Parti Milletvetili Uğur Işılak, terör saldırılarını tartışmak üzere toplanan Meclis Genel Kurulu'nda uyuyakaldı. Işılak, Twitter'dan yaptığı açıklama ile şaşırttı.

Abone ol

AK Parti Milletvetili Uğur Işılak, yaşanan terör olaylarının ardından olağanüstü toplanan Meclis Genel Kurulu'nda uyuyakaldı. Işılak, Twitter'dan yaptığı açıklamada ise "Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır" diyerek şaşırttı.

Genel Kurul’a daha önce yemin töreni ve Meclis Başkanı seçimi için gelen ve bugünkü toplantıyla Meclis'e üçüncü kez gelmiş olan Işılak, salonda uyuyakaldı.

İŞTE IŞILAK'IN MECLİS'TE UYUYAKALDIĞI O FOTOĞRAFI:

ugur-isilak.20150729165654.jpg

UYANDIKTAN SONRA İLK AÇIKLAMA

Işılak "Ülkemizin içinde bulunduğu durum nedeniyle 5 gündür 2-3 saat uykuyla duruyorum. Dolayısıyla bu yorgunlukla 10-15 saniye bir kestirme oldu. Özellikle şunu söylemek isterim ki yaşadığımız şu son bir haftalık süreçte bir horul horul uyuyanlar var bir de harıl harıl çalışanlar var. Ben de bu sorunları çözmek için o harıl harıl çalışanlardan biriyim. Böyle olunca bazen mecliste, bazen okulda bazen misafirlikte böyle kestirmeler olabilir. Bunu çok abartmamak lazım. Suiistimal etmemek lazım" dedi.

TWITTER'DAN İLGİNÇ MESAJ

Işılak gelişmeler üzerine Twitter'den yazdığı mesajda "Vatanseverin uykusu, hainin uyanıklığından evladır" dedi.

ekran-resmi-2015-07-29-17.57.57.png

"MECLİS'E UYUMAYA GİTMİYORUM" DEMİŞTİ

Işılak'ın uyuyakaldığının görüldüğü fotoğrafı sosyal medyada bir anda yayılırken, özellikle Twittter'da, Işılak'ın 6 Haziran 2015'te Türkiye Gazetesi'ne verdiği röportajda "Meclis'te ne yapacaksınız? Kişisel projeleriniz var mı?" sorusuna "Meclis'e uyumaya gitmiyorum." dediği röportaj da paylaşılmaya başlandı.

ekran-resmi-2015-07-29-16.51.06.png