BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Talas Belediyesi'ne dev bütçe

Talas Belediye Meclisi, belediyenini 2011 yılı bütçesinin 20 milyon TL olmasını karara bağladı.

Abone ol

Talas Belediye Meclisi, gündeminde bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere toplandı. Toplantıda 2011 yılı bütçesinin 20 milyon TL olması kararlaştırıldı.

Talas Belediye Meclisi, gündeminde bulunan 28 maddeyi görüşüp karara bağlamak üzere meclis salonunda toplandı. Toplantının açılışında konuşan Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, alınacak kararların, ilçeye, şehre ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Açılış ve yoklamanın ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Yapılan görüşmelerde Talas Belediyesi’nin 2011 yılı bütçesinin 20 milyon TL olması oy birliğiyle kabul edildi.

İsraf etmedik

Gündemde bulunan gelir gider ücret tarifesinin Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından titizlikle hazırlandığını belirten Yıldırım, hayırlı olmasını diledi. Yıldırım, "2010 yılı bütçesini çok verimli şekilde, israf etmeden kullandık. Vatandaşa hizmet noktasında iyi bir şekilde değerlendirildi. 2011 yılı bütçesi için de aynı şekilde yatırım ve hizmetlerle dolu bir yıl geçmesi için kullanılacak. İlçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.