BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.445,81
MEDYA

Sima Şerafettinova ile Ayşegül Doğan arasında IQ kavgası!

İşte Benim Stilim All Star 14 Aralık 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Sima Şerafettinova ile Ayşegül Doğan arasında IQ kavgası yaşandı.

İşte Benim Stilim All Star 14 Aralık 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Gülşah Yılmaz, Sima Şerafettinova'nın makyajdan anladığını ve kendisine çok güzel makyaj yaptığını söyledi.


Gülşah daha sonra Sima'nın şapkasını daha önce gördüğünü söyleyince Nihal Candan ve Ayşenur Balcı taktıklarını söyledi. Sima ise şapkanın kendisine daha çok yakıştığını söyledi.


Ayşegül Doğan, Sima'nın hiç star parçası olmadığını, yapay bir özgüveni olduğunu ve sınıf sınıf gezerek oy istemeyle finale kalamayacağını söyledi. Ayşegül daha sonra IQ'sunun 160 olduğunu ve kendisiyle zeka yarıştırmamasını söyleyince stüdyoda kahkaha sesleri yankılandı. Ayşegül, Sima'nın giyinemediğini söyleyince Sima, Ayşegül gibi sürekli kopyalama yapmadığını söyledi ve ikili arasında tartışma yaşandı. Ayşegül, kopyalama yapılabileceğini ama bunu taşımanın daha iyi olduğunu ve Sima'nın kendi kombinlerini taşıyamacağını söyledi.


Ezgi Ünal ise üstündekini bir yerden görüp diktirmesinin bile kopyalama olduğunu söyleyince Sima buna itiraz etti.

Sitene Ekle