BIST 9.121
DOLAR 32,36
EURO 34,94
ALTIN 2.325,18
MEDYA

Ebru Polat'tan Okan Bayülgen'e aşk itirafı!

Ebru Polat Okan Bayülgen'e aşık olduğunu itiraf etti. Ebru Polat Dada porgramının son bölümüne konuk oldu, kahkahalar havada uçuştu. Ebru Polat, Okan Bayülgene aşık olduğunu itiraf etti. Ardında yaşanan atışma herkesi kahkahaya boğdu.

Star Tv'de yayınlanan Dada programında 'Ben küçükken Okan Bayülgen'e aşıktım.' diyen Ebru Polat izleyenleri şaşırttı. İtirafın sonrasında yaşanan Ebru Polat- Okan Bayülgen arasındaki 'aşk' atışması ise stüdyodakileri kahkahaya boğdu.



İşte canlı yayındaki o diyaloglar:



'Bana bir kere Bismillah demedin'



Ebru Polat: Biraz önce kıskandım. Bir kadın vardı. Okan Bayülgen 'Bismillah' diye girdi. Dedim ki, 'Ben buraya yıllardır gelirim. Bana bir kere bile 'Bsmillah' diye girmedin ya.'



Okan Bayülgen: Ben her yere Bismillah diye girerim.



Ebru Polat: Okan bu arada benim çocukluk aşkım.



Okan Bayülgen: Eğer söylemediysem uygun olmamıştır.



'Okan benim çocukluk aşkım'



Ebru Polat: Bu arada Okan benim çocukluk aşkım. Ben küçükken hep rüyamda Okan'la evleneceğimi görürdüm. Biliyorsun sen de. Konuşuyorduk.



Okan Bayülgen: O zaman madem böyle bir durum var, ben olaya yan isana Koriş gibi yaklaşmam. Ben erkek gibi girerim içeri!



Okan Bayülgen ile Ebru Polat'ın aşık atışması kahkahaya boğdu



Ebru Polat: Okan'cığım; ateş olsan cürum kadar yer yakarsın.



Okan Bayülgen: Durun, kesin! Bir dakika! madem böyle bir aşık atışması söz konusu... O sözde diyor ki; ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Yalnız bir cürüm işlerim ki yanarsın!



Ebru Polat: Demirden korksak trene binmezdik! Bineyim de gör!



Okan Bayülgen pes etti



Okan Bayülgen: Bak, ben pes ediyorum! Çünkü bundan sonrası bırak kadın aasılmayı...Hayır, devam edemem. Biz sonra devam ederiz. O son lafın cevabı ağırdı. Ondan pes ettim.



Ebru Polat: Ben verdim cevabı da duymadın sen. Senin yerine ben verdim cevabı. Nergis Hanım duydu. Değil mi?



Okan Bayülgen: Sevgili izleyenler, geçen hafta Mahmut Abi'nin kapatamadığı programı bu hafta gördüğünüz gibi Ebru Polat kapattı. Ne zoru var benimle?

Sitene Ekle
Etiketler